Bryllup frisurer til krøllet hår

 

Grecian Partial Updo

Dette er et løstere og mere afslappet udseende end en traditionel updo, men lad det ikke afholde dig fra at gøre dine krøller til en kaskade af græsk skønhed. Denne stil ser godt ud med broderede brudekjoler der har mange perle detaljer eller strømme kjole med empire talje. Nøglen til denne stil, skabt af Jolene Phillips af Luca Bella Salon og Spa, er volumen. Begynd med at fastgøre alt håret på kronen på dit hoved for at skabe volumen på toppen. Efterlad en tyk sektion af forsiden af ​​dit hår - med panser medfølger - ud, mens du spænder. Næste, spørg din stylist for at skabe en ropy fletning i dit knald, der smelter ind i pinned-up krøller i ryggen. Resten af ​​dit hår bør være nede i bløde bølger, der kaskader ned i ryggen eller over en skulder. Indsæt en smuk barrette i de bøjede krøller for et mere færdigt udseende.

Tilføj Extensions < / h2> Hvis du har kortere krøllet hår, kan det være svært at oprette en formel frisyre til en weddin g. En god måde at tilføje længde og volumen på dit hår er ved at bede din stylist om at anvende udvidelser, som passer til din hårtype og farve. Det ekstra volumen gør det også lettere at oprette updos. Stylist Nicole Martin af Art of Hair har skabt en frisure, der virker perfekt med udvidelser. Del dit hår til siden, fej dit bang over dit tempel. Træk derefter dine krøllede forlængelser op på bagsiden af ​​dit hoved. Brug tråd i stedet for hårstifter til at skabe en blødere, dent-fri stil, der ser udstrømmende og smuk ud. Denne ekstremt slidstærke teknik gør det også lettere at tage dit hår ned efter ceremonien, uden kinkene, at benene forlader. Ram dit ansigt ved at lade nogle få bløde krøller kitte på dine kinder.

Retro

Brug dine krøller til din fordel ved at spørge om et retro look til din stil. Opret et gammelt Hollywood-look med bløde, ansigtsrammede krøller, der vil komplimentere en hæklet retro kjole eller slank og klassisk kjole. Kathy Reed of Pon International skabte en vidunderlig 50-tommers inspireret opdatering, der er perfekt til bryllupper. Begynd med at skille dit hår på siden og efterlade flydende krøller ned på den ene side af dit ansigt. Derefter knyt håret op i ryggen i enten en tykk fletning eller et fransk twist. For mere 50'er 'flair, læg store perler i det knyttede hår i ryggen, viklede dem hele vejen op til toppen af ​​dit hoved. Perler ser godt ud blandt det bløde, naturlige udseende twist. Krøllet hår kan undertiden forsøge, især du forsøger at skabe en formel stil til et bryllup. Ifølge stylisterne, der bidrager til 101 Frisurer Magazine, kan du bruge dine krøller til din fordel for at skabe et smukt bryllupsudseende, der vil gøre dig til centrum for opmærksomheden. Tre stylister tilbyder deres ekspertise om at skabe det perfekte krøllede 'gør'.