Drengens hår ideer

 

Short Brush-Forward

Børsten fremad er en populær frisure, der er smigrende for enhver dreng. Håret er skåret meget kort og børstet i ansigtet.

Short Sleek

Dette er et mere poleret og skulpturligt udseende til drenge, som kan bruges til mere formelle lejligheder. Denne stil giver vedligeholdelse og mister sin form hurtigt.

Short Tousled

Længden af ​​denne stil kan variere, med ringe indsats for at vedligeholde. Det er et sjovt og legende udseende, som nogle drenge foretrækker.

Spikes

Denne stil virker fantastisk til enhver dreng og er et af de mere populære udseende. Spikesne kan variere, men det passer ikke til enhver lejlighed.

Tips

Hold drenge 'frisure enkle; de vil være mindre tilbøjelige til at bruge den tid, der er nødvendig for komplicerede stilarter. Frisurer bør også blandes op; kort om sommeren og længere om vinteren. Drengene er enklere end piger; de gør ikke et problem af deres hår, før de er omkring 13 år gamle. Stadig får en dreng en frisure en lethed til forældre, fordi frisurerne stammer fra variationer af tre grundlæggende nedskæringer: kam ned, sidesvejsning og besætningen skåret (eller pigge).