Er Relaxers dårligt for håret?

 

Typer

Kemiske relaxere findes i to typer: løg og løg. Ingen lye relaxers, mens de er mildere til håret og hovedbunden, indeholder stærke kemikalier, men ikke så stærke som dem, der findes i lye relaxers, som har størst potentiale for hår og hovedbund.

Funktion

De kemikalier der findes i relaxers løsner det naturlige krølle mønster. Når håret er afslappet, taber håret elastikken og bliver svagere.

Advarsel

Relaxers kan forårsage hårbrud og forbrænde hovedbunden. Fugt er gået tabt under afslappingsprocessen og efterlader håret tørt.

Tidsramme

For at undgå hår og hovedbundsskader, følg applikationsvejledningen. Hvis du forlader en relaxer på håret længere end nødvendigt, kan det forårsage permanent skade.

Overvejelser

Afslappet hår skal konditioneres regelmæssigt, fordi det er tørre og bryder let. For at få de bedste resultater fra relaxers og minimere skader på håret, konsulter en hårplejeperson. Folk med krøllet hår, normalt kvinder, bruger relaxers til at rette deres hår. Men forbrugerne bør overveje risici og fordele, før de bruger en relaxer.