Hårinfusionsmetoder

 

Weave Hair

Den type hår, der er nødvendigt til infusion, er løs massevæv. Det anbefales at bruge menneskehår i stedet for syntetisk til fusionsteknikken, da stilen ser mere autentisk ud med menneskehår. Menneskehår gør også stilen mere holdbar; syntetisk hår er ikke i stand til at blive vasket eller stylet med varme curlingværktøjer. Match teksturen og farven på vævet til det naturlige hår.

Forberedelse af det naturlige hår

Vask og beting det naturlige hår, før du får det fusion hår væver installeret. Hvis du har afslappet hår, er det foretrukket, at du får en frisk relaxer, inden du får væver ind. Der er nogle stylister, der rent faktisk gør relaxer behandling til håret, mens væven stadig er vedhæftet. Dette kan være vanskelig og det er svært at skylle alle relaxer ud i de områder, hvor det naturlige hår og væven forbinder.

Behandl det naturlige hår med styrkende og fugtgivende behandlinger for at beskytte det mod eventuelle skader, der kan opstå i månederne med håret op i fusionerne Proteinbehandlinger styrker håret og stopper enhver tilstedeværende brud. Proteinbehandlingerne medfører også ekstrem tørhed, så følg med en fugtgivende behandling. Det er bedst at sidde under en hooded tørretumbler i ca. 20 minutter, når begge behandlinger. Du kan dybere håret for ekstra fugt. Helt tør håret med et blæser eller en hætte.

Fusionsteknologi

Varmt voks, lim eller specielle fusionsklemmer bruges til at installere væven i fusionsteknikken. Det naturlige hår er afskåret i meget små sektioner og forbundet med små dele af vævehåret med bindematerialet. Alt håret er gjort på denne måde --- med undtagelse af et lille stykke foran for at skjule infusionerne. Vævet klippes og styles efter ønske.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse er ret simpelt for fusion hårvæv. Til lige hår spray på lidt varmebeskyttelsesmiddel og stil med et fladt jern eller krøllejern. Om natten binder du håret ned med et satin tørklæde for at undgå friktionen forårsaget af bomuldsbetræk. Fugt håret to gange om dagen med olie eller vandbaserede produkter. Krøllet eller bølget hår skal opretholdes med mousse og en satin hjelm om natten. Prøv at flette håret i fem eller seks store fletninger; dette hjælper håret med at holde sit oprindelige krølle mønster. Hårinfusionsmetoderne er den nyligt populære måde at indstille hårvæv på. Weave wearers over hele landet betaler hundredvis af dollars for at opnå stilen. I fortiden blev teknikkerne kun optimeret af berømtheder og professionelle med højt indtjening. Selvom teknikken stadig er temmelig dyr og tager flere timer at få gjort, er forbrugerne glade for at have en stil, der er alsidig, fleksibel og varer i over fem måneder.