Hvad man skal vaske en badedragt med

 

1.

Vælg et mildt vaskemiddel beregnet til håndvaskeligt tøj. Du kan vælge et væske eller pulvervaskemiddel. Væske vaskemidler er mere effektive rengøringsmidler og mere sikre til vaskemaskiner end pulverversioner. Pulvervaskemidler er ofte mere overkommelige. Mild vaskemidler er også tilgængelige til høj effektivitets vaskemaskiner. Søg efter et rengøringsmiddel, der ikke indeholder blegemiddel eller blødgøringsmiddel for at forhindre fading. Rengøringsmidler designet til baby tøj fungerer godt på badetøj. Organiske duftfrie og allergivenlige rengøringsmidler er en anden sikker mulighed for badetøj.

2.

Reparér eventuelle huller eller rivesømmer inden du vasker badedraget. Det beskadigede område kan øges, hvis du vasker badedraget inden reparation.

3.

Undersøg badedrakten for eventuelle pletter. Spot behandle eventuelle pletter med en vaskemængde af vaskemængde med ærter. Lad vaskemiddelet sidde på pletten i 10 minutter, før det vaskes.

4.

Sæt badedraget i en pudebetræk. Sørg for, at badedraget ikke rulles op, eller det kan knude op i vasken. Bind i bunden af ​​pudebetræk for at holde badedragtens udfald under vask.

5.

Sæt vaskemaskinen i en kort håndvask eller en delikat cyklus. Vælg koldt vand og start vaskemaskinen.

6.

Hæld vaskemiddelet i vaskemaskinen. Brug mængden af ​​vaskemiddel, der anbefales til små belastninger på producentens etiket.

7.

Sæt badedragt i vaskemaskinen. Tilsæt to hvide håndklæder til lasten. Den ekstra vasketøj dækker badedraget og giver ekstra beskyttelse mod ujævn spinding i maskinen.

8.

Fjern badedraget fra vaskemaskinen. Placer badedraget på et håndklæde og tryk forsigtigt på overskydende vand.

9.

Hang badedrakten til at tørre på et vaskerørstativ.

h4> Tips og advarsler

  • Overvej at vaske badedraget manuelt for at spare tid og penge på din strømregning. Vask badedraget i en vask eller en plastikbeholder med et mildt rengøringsmiddel.
  • Vask badedragt efter hver brug. Hvis du ikke har tid til at vaske badedraget, skal du skylle det med vand for at fjerne poolkemikalier.
  • Brug tøjstifter, hvis du tørrer badedrakten på en tøjlinje, så den forbliver på plads.
  • Tør ikke badetøj i tørretumbleren, fordi de kan krympe.
  • Du kan tilbringe timer med at vælge badedragt, der passer på alle de rigtige steder. Men det tager kun en vask at ødelægge badedraget. Badedrag er designet til at modstå en rimelig eksponering for poolkemikalier, men forbliver sårbare overfor hård hvidvaskning. Her er en blid teknik til at hjælpe din badedragt sidste i mere end en sommer.