Hvor hurtigt kan du shampoo afslappet hår?

 

Neutraliserende shampooer

Neutraliserende shampooer er nødvendige umiddelbart efter en relaxerbehandling. Denne type shampoo neutraliserer kemikalierne fra relaxeren og sikrer hårets sundhed.

Fugtgivende shampooer

Kemikalierne i relaxers kan forårsage tørhed i håret. Fuktgivende shampooer er nødvendige for at holde håret fugtet og bidrage til at reducere bruddet.

Afklarende shampooer

Afklarende shampooer bruges til at fjerne håret fra produktopbygningen. Denne type shampoo kan være hård og vil forårsage mere tørhed, hvis den anvendes for hurtigt efter en relaxer; vent nogle få uger at bruge en klarende shampoo.

Hvor ofte vasker håret

Det betyder ikke noget, hvor ofte håret vaskes efter en relaxer. Nogle mennesker foretrækker at vaske hver dag, mens andre foretrækker mindre Hyppig shampooing skema.

Sådan vaskes håret

For at bevare hårets retfærdighed skal du ikke arbejde med shampooet ved at skrue håret op med fingrene. Skub fingrene gennem håret lige ned for at bevare straightnessen fra relaxeren. Der er mange myter om pleje af afslappet hår. Nogle mennesker tror, ​​at det er muligt at 'vaske ud' en relaxer, og at vaske håret for hurtigt efter en relaxer vil vende effekten. Dette er en komplet myte; Resultatet af en relaxer er permanent og kan ikke vendes. Imidlertid kan visse typer shampoo være gavnlige eller skadelige for afslappet hår.