Hvordan man forstår, hvis C-vitamin kan forhindre aldrende hud

 

1.

C-vitamin kan ikke have magt til at helbrede forkølelsen, men det ser ud til at have fordele, når det kommer til at bevare huden. Ikke kun er C-vitamin en stærk antioxidant, den har anti-inflammatoriske egenskaber, som kan hjælpe med at reparere hudskader i forbindelse med solens eksponering. C-vitamin er også en vigtig ingrediens i syntagen af ​​kollagen, proteinet, der leverer den grundlæggende understøttende struktur til huden. Som hud aldre begynder kollagenstøttestrukturen, der giver huden sin integritet, at bryde ned, hvilket fremkalder udseendet af løs, saggy hud. Kan vitamin C for huden spille en vigtig rolle i beskyttelsen mod aldersrelateret hudskade?

En undersøgelse, der blev offentliggjort i journalen Experimental Dermatology i 2003, viste at der påføres 5\% vitamin C-creme til huden af ​​forsøgspersoner resulterede i en signifikant forbedring af udseendet af hud beskadiget af solen. Desuden blev det vist ved biopsi, at hud, der modtog C-vitaminet, viste tegn på reparation af det grundlæggende kollagen og den elastiske bærestruktur, som holder huden fast og stram. Dette giver yderligere støtte til fordelene ved C-vitamin til behandling af aldrende hud.

3.

Hvis du vil have fordelene ved C-vitamin til huden, kan du bare drikker mere appelsinsaft og spis mere frugt højt i C-vitamin? Selvom dette naturligvis vil have sundhedsmæssige fordele, er det ikke den ideelle måde at fodre huden på. At spise frisk frugt eller tage vitamin C-tilskud vundet 'resulterer i tilstrækkelige koncentrationer af C-vitamin, der når hudcellerne for at gøre en forskel i hudens sundhed. Vitamin C skal påføres topisk på huden.

4.

Der findes en række hudplejekræmer med vitamin C, så mange, at det kan være svært at vælge blandt de mange alternativer. Den vigtigste egenskab af C-vitamin til huden er, at den er i en form som er sur nok til at trænge ind i hudcellernes ydre cellemembraner. Den form, der bedst kan gøre, er L-ascorbinsyre, da den har en lav nok pH, så den kan komme ind i det indre af cellen.

5.

Et andet problem med vitamin C for huden er spørgsmålet om stabilitet. Mange C-vitaminprodukter gennemgår oxidation, når de udsættes for luft, hvilket gør dem ineffektive eller endda skadelige. En form for C-vitamin, der er mere stabil, er magnesium ascorbylphosphat. Det har også den fordel at være mindre irriterende for huden end ascorbinsyreformen.

Når vælge en creme med vitamin C, tal med producenten og sørg for at du får et produkt, der har en lav nok pH til at trænge ind i hudcellerne og en form, der er stabil, såsom en magnesium ascorbylphosphatform. koster lidt mere, men du vil være mere sikker på at få de optimale fordele ved C-vitamin til huden. Et firma kaldet Skin Actives tilbyder koncentreret magnesium ascorbylphosphat til salg, så du kan føje det til din yndlingscreme for at få fordelene ved C-vitamin i en form som er stabil og effektiv. Dette kan være et billigere alternativ.

7. Hvis du har følsom hud, skal du huske på, at cremer med C-vitamin kan være irriterende, især når du først begynder at bruge dem. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vitamin C for huden er det rigtige valg for dig, tale med din hudlæge.

Kan vitamin C for huden være en effektiv anti-aging strategi? Find ud af hvad du behøver at vide.