Hvordan man klæder sig godt på et budget

 

1.

Shop off-pris forhandlere som TJ Maxx, Marshalls, Ross og Loehmann. Overstocked merchandise løber voldsomt i disse designer stormagasin clearinghouses. Butikkopkøberne vælger varer, der er på trend og nuværende med, hvad du finder i modetidskrifterne. Forvent at finde luksuriøse varer og klar til brug for op til 50 procent af detailprisen.

2.

Spænder på yderbeklædning, klassiske håndtasker og sko. Frakker, sko og håndtasker er den første, som nogen mærker på en kvinde. Tilbring dine penge på disse varer. Køb varer, der varer i mere end en sæson. Invester i klassisk sort og brun til håndtasker og sko. Køb farvestrålende jakker og jakker i levende farver for at tilføje et lille drama til din garderobe.

3.

Don't blive forført af salgspriser. Når du handler for nye varer, der skal tilføjes til din garderobe, pas på 50\% off-taggen. Bare fordi varen er til salg betyder det ikke, at du skal købe den. Spørg dig selv, om du ville betale fuld pris for varen. Hvis svaret er ja, så er du fri til at købe det fashionable stykke til en reduceret pris.

4.

Spar penge på trendy varer. Hvis du klæder dig godt på et budget, skal du have et kendskab til, hvad garderobeskab baserer på at købe hver sæson for at supplere din livsstil. Spar på leopardposen og det laklæderbælte, som du ser plastered på forsiden af ​​hvert blad. I stedet for at købe en $1.300 taske hos Neiman Marcus, købe sin designer-inspirerede fætter på H u0026 M eller Forever 21 for mindre.

Køb butiksbutikker og ejendomssalg til klassisk garderobe stykker fra yesteryear. Thrift butikker og high-end garage salg sælge mere end din bedstemor ¡¯ s gamle doilies og flettet kaffe kopper. Ægte mode smykker til kvinder, der ønsker at klæde sig godt på et budget, er skjult mellem flannel skjorter og hæklede sengetæpper. Tilføj et strejf af glamour og nostalgi til din eksisterende garderobe med cashmere frakker, pels kraver og vintage silke tørklæder og håndtasker fundet hos butiksbutikker.

Køb forsendelsesbutikker i velhavende kvarterer . Når velhavende fashionistas-dæk fra sidste sæson er fabelagtige frynser, aflaster de dem ofte i forsendelsesforretninger. Fordi disse designer-besatte damer ikke kan ses to gange i samme outfit, kan du tilføje deres forsigtigt slidte tøj til din garderobe. Priserne i forsendelsesbutikker er fyldt med designer-stykker til budgetbevidste shoppere, der ønsker at klæde sig godt på et budget.

Tips og advarsler

  • Se efter måder at sænk dine ugentlige rengøringsregninger. Brug et hjemmeprodukt som Dryel til at vaske dit tøj.
  • Køb dine skønhedsprodukter hos apoteker og store detailhandlere for at tilføje flere pennies til dit tøj budget.
  • Hvis du vil påklæbe godt på et budget, udfyld dit skab med dyre ting. Du må ikke investere i tendenser, der laves dårligt og nemt udskiftes. Køb færre garderobestykker af højere kvalitet, som du kan bruge gentagne gange.
  • Når du køber stykker fra vintage-, forsynings- eller forsendelsesbutikker, skal du kontrollere foringen af de ønskede genstande til lugt eller pletter, før du foretager et køb.
  • At se godt ud på et budget er opnåeligt, men kun hvis du er bekendt med modeklasserne hos velplejede kvinder. Før du handler i denne sæsons trender og stilfavoritter, skal du bruge disse tips til at ligne en million bukke uden at bruge hele din løn.