Hvordan man klæder sig grønt

 

1.

Se efter politisk korrekte tøj i high-end stormagasiner. Nogle af de bedre butikker, såsom Barneys og Saks, tilbyder designer tøj og fodtøj, der er fremstillet af bæredygtige stoffer og fremstillet ved brug af fair trade-praksis.

prissatte miljøvenlige muligheder. Du behøver ikke bruge mange penge på en high-end butik til at gøre din del. Nogle rimelige priser online-butikker tilbyder grønne varer til alle forskellige prispunkter. Selv Target og Walmart tilbyder organiske stoffer til overkommelige priser, så næsten

Lær om dine muligheder. En række miljøvenlige stoffer er tilgængelige i dag, herunder hamp, bambus, tang, soja og økologisk bomuld Du kan også købe mere traditionelle stoffer, der er blevet fremstillet med færre kemikalier eller ved brug af retfærdig arbejdspraksis. Du bliver nødt til at afveje nogle af fordele og ulemper for at bestemme, hvad der passer til dig.

4

Tjek vintagebutikker. Køb af brugt tøj giver et mindre fodaftryk på miljøet og kan være en meget billig måde at være en ansvarlig forbruger på.

p> Har varer, du allerede ejer, genskabt i mere moderne nedskæringer. Dette er en god og økonomisk overkommelig måde at få mest ud af dine egne ressourcer og få stadig nogle flotte stykker til Opdater din garderobe hver sæson.

6.

Planlæg en tøjbytte med nogle af dine venner til at handle varer.

7.

Læs etiketter for at forstå, hvilke stoffer du får. Også lave din egen forskning for at lære mere om de metoder, du har på etiketterne.

8.

Køb tøj, der nemt rengøres hjemme. Dressing Green indeholder også, hvordan du tager sig af dine tøj. Se efter ting, du kan vaske hjemme og forsøge at undgå at bruge kemikalier til kemisk rensning, der kan skade miljøet.

Tips og advarsler

  • Klæbrig grøn har forskellige betydninger for forskellige mennesker. Du skal veje faktorerne for at finde ud af, hvad der er rigtigt for dig, da nogle grønne stoffer slides hurtigt og skal udskiftes, mens andre er lavet med kemikalier, der kan opveje nogle af fordelene.
  • Ikke alle ting der kalder sig miljøvenlige er virkelig så find ud af hvad det betyder og understøt etiketter, der har fået et ry for at gøre deres del.
  • Hvis du tager vare på miljøet, er det vigtigt for dig, du kan få en positiv effekt gennem det tøj du vælger. I dag er der mere tiltalende miljøvenlige muligheder end nogensinde før, så du behøver ikke længere at ofre stil til 'grøn' din garderobe.