Hvordan man laver afrikansk amerikansk hår

 

1.

Det første du bør gøre, er at bestemme, hvad du vil bruge. Den bedste måde at gøre dette på er ved at bestemme din hårtype og tekstur. Perms kommer i forskellige styrker som Normal, Regular og Super.

2.

Når du har bestemt, hvilken perm du vil bruge. Gør en streng test ved at anvende perm fra ny vækst til slutningen. Efter strandprøven skal du kontrollere om brud eller hovedbundsirritation.

3.

Når du har valgt, hvilken perm er der for dig, er du nu klar til at starte processen. Baser din hovedbund med vaselin. Fordel håret i fire sektioner ved at skille håret ned mellem midten fra front til ryg og derefter på tværs fra øre til øre.

Nu skal du bestemme ansøgningsprocessen på basis af tekstur af dit hår. Hvis dit hår har en fin tekstur, er hele behandlingstiden mellem 10-15 minutter. Hvis din tekstur er medium, er behandlingstidspunktet mellem 15-20 minutter. Hvis din tekstur er grov, er behandlingstiden 20-25 minutter.

5.

Sørg for at du har på dig din handsker og begynder at anvende permen med bagsiden af ​​en fin tandkamme Ved afskalning og påføring i små sektioner skal du være forsigtig med at dække hele hovedet. Ansøg perm til den nye vækst af hele dit hoved. Når du har påført permen hele tiden, gå tilbage og glat ud hvert afsnit (dette er straightening processen) hvor du vil se dit hår bliver lige. Efter udjævning kan du anvende permen til resten af ​​dit hår til enderne, hvis det er nødvendigt. Bemærk: Hvis dette er din første perm relaxer, skal du anvende den til enderne. Hvis det kun er en retouchering, skal du kun anvende enderne om nødvendigt.

6. Skyl nu hår og shampoo grundigt. De fleste perm kits shampoo har en farvekode, der vil fortælle dig, om du stadig har perm i dit hår. Shampoo, indtil skummet er hvidt og ikke har nogen farve i det. Nogle farvekoder er lyserøde og nogle er gule. Skyl og håndklæde tør og stil som ønsket.

Tips og advarsler

  • Skal ikke hovedbunden eller børste i mindst 24 timer før brug. <
  • Brug ikke hvis håret er i dårlig stand.
  • Brug ikke på bleget hår.
  • Sørg for at følge timingvejledningen for at forhindre kemiske forbrændinger og hår tab eller brud.
  • Brug handsker
  • Processen med at permeere afrikansk amerikansk hår er forskellig fra andre løb og har efterlod mange kvinder bange for at prøve. Den perming proces kan være ganske let, hvis du kender de gør og don't.