Hvordan man ser smartere ud (for kvinder)

 

1.

Sørg altid for, at dit tøj passer korrekt. Velpassede og værdige stykker med rene linjer kan få dig til at blive mere kompetente.

2.

Brug briller. Find rammer, der passer til dit ansigt. Intet siger 'intellektuelle' mere end specs. Ifølge en undersøgelse fra Vision Council of America så 59,2 procent af dem, der havde briller som 'mere intelligente'.

3.

Få et kort hårklipp. De fleste kvindelige administrerende direktører og politikere har kort korte vedligeholdelsesnedskæringer. Hvis du vælger at holde dit hår langt, skal du bære det glat og enkelt, eller læg det op i en lav hestehale eller bun.

4.

Anvend din makeup så den ser minimal ud . Overvej at bruge et fundament til at udjævne din hudfarve; omhyggeligt konturer dine kindben forme dine øjenbryn og måske anvende en lille øjenliner på dit øverste låg. Det ser ud som om du har iført for meget sminke, kan forringe dit intelligente udseende.

5.

Brug solide, mørke og forholdsvis afdæmpede farver. Mørke farver giver et mere seriøst udseende. outfits kan se skarpe ud.

Tips og advarsler

  • Forstå dig selv først. Du kan muligvis komme væk med bestemte ting, end andre simpelthen ikke kan.
  • Der er undtagelser fra disse regler. For eksempel kan en skarp gul blazer se godt ud, så længe resten af ​​outfit ikke er højt.
  • En kvindes overordnede look kan udtrykke sig meget ved første øjekast. Mange kvinder vil se smart ud for at blive taget alvorligt, uanset om de er i erhvervslivet eller i en uformel situation. Ser intelligent kan tage et par tweaks af dit udseende. Mens det i sidste ende er op til dig at evaluere dit eget udseende og bestemme, hvad du kan gøre for at blive skarpere, er der et par strategier, som enhver kvinde kan følge for at gøre sig til at se smartere ud.