Hvordan vælger jeg en mini nederdel

 

Sådan vælger du et mini kjørt

1.

Ved at kende din kropstype kan du finde nederdelen bedst for dig. Husk at være ærlig over for dig selv.

Styles omfatter solide farver, som f.eks. Sort eller brun og forskellige typer denim, såsom falmet eller superbelastet. Hold et åbent sind. Som du shopper, kan du finde en anden stil, du kan lide.

3.

Vælg et nederdel baseret på hvilke funktioner du vil flaunt og hvilke funktioner du måtte ønske at skjule. Hvis du for eksempel føler, at dine lår er store, skal du vælge et nederdel, der stiger ca. 2 til 3 inches over knæet. Hvis du ønsker at forlænge dine ben, skal du vælge et kortere nederdel, der er 4 tommer over knæet.

4.

Shopping for et minikjole tager tid, og det er sandsynligvis du u0026 # x2019; ll gå igennem mange af dem, før du finder en du kan lide. Hvis du finder et nederdel, som du kan lide, men du er sikker på, om det er den ene til dig, så spørg salgsforhandleren for at holde fast på den for dig. Kom tilbage og giv det et andet blik, når du har kigget rundt mere.

5.

Når man vælger et minikirt, er det vigtigt at vælge en der opfylder alle dine forventninger. Da en minikirt er kort, og der normalt er minimal materiale til det, er det ikke sandsynligt, at du vil få det ændret. I stedet finder du minikirtlet, der passer perfekt til dig.

Tips og advarsler

  • Giv en ven, som du ved, vil være ærlig med dig. Spørg dem deres mening om de forskellige nederdele, du forsøger.
  • Skal ikke købe et nederdel baseret på det incitament, du vil tabe eller træne ud for at passe ind i det. Dette spilder kun dine penge.
  • Miniskirts er en del af en mode trend, der har været populær blandt kvinder i alle aldre. En fælles misforståelse er, at du skal være meget tynd at bære en mini-nederdel. Dette er ikke sandt - mange kvinder kan bære en. Det er dog vigtigt at vide, at du ikke kan gå efter, hvad der ser godt ud på andre. I stedet skal du vælge den minikirt, der ser bedst ud på dig og smigrer din figur.