Hvorfor er Biotin godt for hår?

 

Styrke

Hovedårsagen til, at biotin er godt for hår, er, at det styrker både hårsækkene og hårstangen, hvor håret produceres. Når der tages som en del af en regelmæssig behandling, vil hår, der er blevet behandlet med biotin, blive stærkere. Som følge heraf vil håret være mindre tilbøjeligt til brud og vil indeholde færre splittede ender.

Vækstfrekvens

Ud over at hjælpe med at styrke håret hjælper biotin også håret med at vokse hurtigere. Da en af ​​de vigtigste ting, der bremser hårvæksten, er beskadiget hår. Hår, der er blevet styrket med biotin, kan vokse hurtigt og hurtigt, fordi akslen såvel som follikelen er stærk og kan håndtere en hurtig væksthastighed.

Tilskud

Den bedste måde at tilføje biotin til din kost til forbedring af hår sundhed er gennem kosttilskud. Særlige hårfokuserede vitaminer vil ideelt set have mellem 30 og 100 mikrogram biotin inkluderet for at opnå en mærkbar effekt.

Biotins naturlige kilder

Naturlige kilder indeholder biotin, herunder æg, rødt kød og bananer. Imidlertid er biotin ikke et meget rigeligt vitamin i naturen og forekommer kun i meget små mængder. Da disse kilder ikke indeholder nok til at påvirke hårvæksten, er det bedre at gå med et kosttilskud.

Biotin i hårprodukter

Selvom det er mindre effektivt, tilsættes biotin også til shampoo for at styrke håret. Der er tegn på at tilføje det til shampoo vil hjælpe med at reparere svage hårstrenger. Men fordi biotin generelt bruges af kroppen til at hjælpe med at bygge hår, er sådanne krav uprøvede. Biotin er et almindeligt vitamin i naturen, der naturligt findes i meget små mængder. Det har vist sig at bidrage betydeligt til hårvækst og generelt hår sundhed. Biotin er ofte ordineret til dem, der lider hårtab eller skørt hår. Der er flere ting, som biotin kan gøre for dit hår, og det er bredt tilgængeligt i en række formater.