Nail Design ideer til piger

 

Designs for Short Nails

Korte negle er begrænset i de typer af designs, de kan sport, men der er stadig masser at vælge imellem. Fordi der ikke er meget overflade at arbejde med, fokusere på sande design eller et strejf af glitrende for at tilføje personlighed til negle. Skal negle en neutral nuance som blød pink, guld eller nøgen og anvende et gnistdesign ved hjælp af en kontrastfarve Start i neglens venstre hjørne og tegne tre linjer, der skyder diagonalt på tværs af neglen. For at tilføje dybde skal du bruge en metallisk neglepen til at spore over kontrastlinierne eller for at tilføje linjer imellem. En glitterpolsk, der fungerer som en overlay kan også tilføje gnistre til hele neglen. Små klæbemidler kan købes på skønhedstilførslen eller apoteket og påføres i midten af ​​hvert negle for et glittrende udseende, der er let at påføre. Sølvsten ser godt ud på ægte rød, hot pink eller neon negle.

Design til lange negle

Lange negle har mere plads til at eksperimentere med negle design. Lim limer ser godt ud på lange negle, da de kan påføres spidsen af ​​neglen, enten i centrum eller i et hjørne. Gnister designer arbejde på lange negle også a Nd giver dig mulighed for at udnytte flere farver. Stripes på en diagonal fungerer også, og det kan bæres sammen med sten. Hvis du finder farvede klæbende sten i en lysrosa, maler negle en lyserød farve, der er en skygge eller to lighter til et fantastisk spil på dimension.

Holiday Nail Designs

Spil med feriefarver. Stripes kan altid bruges i temarfarver som sort og orange til Halloween eller pink og rød til Valentinsdag. Du kan også lave et fransk tip med tematiske farver til hver ferie. Til jul er små kranser nemme at trække som er en slikstok. For Valentinsdag Prøv et lille hjerte design. Andre gode muligheder er et knust hjerte eller et hjerte med en pil gennem det. Negle design er en sjov måde at eksperimentere med negle. Uanset hvad din stil er, kan designene påføres og fjernes på få minutter, så der er ikke noget tungt engagement involveret. Husk at tage hensyn til neglefarven, når du vælger et sømdesign. Brug en søm pen, som distribuerer poleret på en meget tynd måde, hvilket gør det nemt at oprette disse designs.