Produkter til beskyttelse af hår mod flade jernskader

 

Redken Smooth Down Heat Glide

Dette produkt er et forladt serum, der tæmmer frizzes samt beskytter håret mod varme skader. Dette produkt bruger Interbond-konditioneringsteknologien, som efterlader håret glat og skinnende, når det kommer i kontakt med et fladt jern.

FHI Heat Hot Sauce

FHI Heat Hot Sauce beskytter ikke kun håret fra hårdheden af ​​en flad jern, men også reparationer skade. Produktet er fugtbaseret, hvilket hjælper med at holde håret tørre.

GHD Thermal Protecting Spray

GHD Thermal Protecting Spray er en letvæg, der tilbyder UVA-beskyttelse samt beskyttelse mod varmetab.

CHI Silk Infusion

CHI Silk Infusion fungerer godt med CHI-linjen af ​​flade jern, der bruger ION Technology til at udnytte fugtigheden indenfor hårstrengene. Det er lavet med hvede, sojaproteiner og ren silke.

L 'anza Strait-Line Termisk Defence Heat Styler

L' anza er en af ​​de mere populære varmebeskyttelsesmidler. Det er en spray-in-behandling, der giver en mere effektiv endring af varmeskader forårsaget af flade jern. Skader på varme er en af ​​hovedårsagerne til, at hårbrud opstår. De fleste eksperter anbefaler ikke at bruge flade jern på håret mere end en gang om ugen. Dette kan være ret svært for nogle hår stilarter. Brug af de rigtige varmebeskyttelsesmidler kan hjælpe med at beskytte håret mod skader fra flade jern.