Sådan: En Curly Girls Guide til hår

 

1.

Hvis du har krøllet hår, skal du aldrig bruge shampoo. Dette vil kun strikke dit hår af sine naturlige olier og tørre det ud. Start med at massere balsam i dit hår og derefter skylle det ud med koldt vand. Jeg har forsøgt en hel del produkter, og hidtil har den hårpleje, der virker bedst, Aussie-produkterne.

2.

Når du har børstet dit hår, skal du lægge et håndklæde rundt om det i et par minutter. Dette vil hjælpe det til at tørre hurtigere.

3.

Nu for at produkterne skal forlade. Først skal du sprøjte eller gnide i nogle efterladt conditionere. Derefter gnid en dukke af gel i dine hænder og fordel det jævnt gennem hele håret. Det sidste produkt, der skal bruges, er et krølleprodukt. Til dette bruger jeg Aussie Sprunch Spray, og jeg spritz mit hår hele tiden med det.

4.

Endelig kommer vi til stylingdelen. Først snu en tommers snit af hår omkring din finger. Derefter forsigtigt skrumpe dit hår op med dine hænder for at opmuntre krøllerne. Endelig klip ryggen af ​​dit hår op for at holde krøllerne vægtede ned, mens de tørrer.

5. Når dit hår er tæt på at være tørt, tag klipperne ud . Du vil nyde at have en smuk man uden frizz og ståhej!

Enhver med krøllet hår ved, hvad en smerte det kan være. Den uendelige frizziness og unmanageability kan simpelthen være frustrerende. Jeg har forsøgt mange produkter og hårpleje rutiner, men det er den der virker bedst.