Sådan Sammenlign Olay Pro-X til Regenerist

 

1.

Kontroller etiketterne. Når du beslutter dig for, om Olay Pro-X eller Regenerist-produkter passer til dine antiaging behov, skal du sammenligne ingredienser. Aktive ingredienser er noteret på etiketten. Ingredienser er angivet i rækkefølge af deres mængde i produktet; ingredienser, der vises i større mængder i produktet, vises først.

2.

Kend dine ingredienser. Mellem begge produktlinjer ser du retinylpropinat (et vitamin A-derivat, der fremmer hudcellefornyelse), cyclopentasiloxan (en hydratiserende silikone) og niacinamid (vitamin B3-kompleks), der er anført på etiketterne. En anden komponent at søge efter er peptider, som fremkalder kollagenproduktion i huden. Kollagen er et protein, der naturligt findes i huden, der giver elasticitet og fasthed. Kollagen reduceres, når folk bliver ældre, så genintroduktion af det til huden kan give et mere ungdommeligt udseende.

Forstå hvordan disse ingredienser virker, så du har en ide om, hvordan de vil påvirke din hud og løse dine hudproblemer.

3.

Vurder dine personlige behov. Hvis du har nogle meget fine rynker, kan Regenerist være et mere passende produkt. Hvis du har mange dybe rynker eller folder i din hud, kan du prøve Pro-X.

4.

Bestem hvilke produkter der passer til dig. Hver linje tilbyder en række forskellige produkter. Pro-X, fra juni 2010, har 12 genstande i produktlinjen, der målretter alt fra hudrensning til rynkekamp og kategoriserer produkter efter behov. For eksempel har de 'primære løsninger' og 'specialiserede behandlinger.' Regenerist, fra juni 2010, tilbyder 31 produkter, fra anti-aging serums til microdermabrasion og peel kits. Det er vigtigt at vide, hvad resultaterne du ønsker, så du kan købe de rigtige produkter.

5.

Spor din huds udseende. Pro-X garanterer deres produkter, baseret på resultater fra kliniske forsøg og brugeroplevelser. Vær opmærksom på ændringer i din hud. Hvis du ikke er helt tilfreds med dine resultater, skal du ringe til 1-866-511-OLAY for fuld refusion.

Tips og advarsler

  • Olay tilbud gratis prøver, hvis du er interesseret i at prøve et produkt, før du køber, skal du besøge olay.com/samplesandoffers for en aktuel liste over forsøgsprodukter.
  • Olay er et betroet hudplejemærke, der tilbyder en række antiagingprodukter. To poppeliner er Pro-X, en over-the-counter-serie, der hævder at give resultater af receptkvalitet, og Regenerist, en alvorlig rynkefighter. Kend dine egne hudpleje præferencer, når du køber Pro-X eller Regenerist produkter.