Sådan appliceres hudvæv

 

1.

Bestem, hvor du vil anvende væveudvidelserne. Først adskille den 'røde zone' - det øverste lag af dit hår, hvor vævet aldrig skal placeres. Dette vil sikre, at dine væv er uopdagelige. Placer en pegefinger foran hvert øre. Flyt dine fingre op, adskille håret foran dine fingre undervejs. Når dine fingre rører på toppen af ​​dit hoved, saml alt håret du har akkumuleret og klip det på plads på toppen af ​​dit hoved.

2.

Start skuddet fra bunden, arbejder dig op. Efterlad et hårlag ca. 1 tommer tæt på hovedbunden af ​​din hovedbund. Brug pick-upsiden af ​​en kam til at dele en retlinie vandret over hovedet. Tie eller klem håret over så du nemt kan få adgang til den del, du har oprettet. Du vil placere skuddet inden for den del, direkte på den synlige del af hovedbunden.

3.

Skær dit skud til størrelse. Den polyurethanstrimmel, der lægger håret i din hovedbund, er normalt et par meter lang, så du kan justere længden i overensstemmelse hermed. Med saks skærer viftet til længden af ​​den del, du har skabt, hvilket efterlader omkring en halv tomme på hver side af skuddet.

4.

Påfør hårlim til polyurethanstrimmel. Placer skærstykket på en flad overflade. Placer den side af polyurethanstrimmelen, der ikke har noget hår opad. Klem limflasken til at påføre en ensartet limlinie fra den ene side af polyurethanbåndet til anden.

5. Brug tommelfingeren og pegefingeren til at holde polyuretanstrimmel fra hver side. Placer den ene side af den limede strimmel direkte på din hovedbund, omkring en halv tomme fra slutningen af ​​din side. Hold kanten, som du har fastgjort fast, mens du langsomt placerer resten af ​​vævet langs din side. Når længden af ​​væven er indstillet, tryk tryk på hele strimlen i 10 til 15 sekunder for at sikre limmen.

6.

Gentag disse trin, indtil du har anvendt væv til Resten af ​​dit hår. Hvis du 'tilføjer længde', skal du bruge vævet en tomme fra hinanden. Hvis du bare går efter volumen, skal du anvende en skud hver 2 til 4 inches: Jo mere tyverier, jo mere volumen. Lad limen tørre 10 til 15 timer før børstning.

Tips og advarsler

  • For at opnå de bedste resultater, må du ikke lægge dit hår op eller vaske det to til tre dage.
  • Hudvæv er en af ​​de nemmeste typer af hårforlængelse til anvendelse og varer fra fire til otte uger. En væve består af individuelle hår fastgjort langs en polyurethanstrimmel. Strimlen er limet til din hovedbund mellem lag af dit rigtige hår, hvilket skaber et falsk lag hår, der ikke kan påvises. Vifts kan skabe længde og volumen.