Sådan bruges Amla (Indian Gooseberry) til tykt, skinnende, sundt hår

 

1.

Vælg en af ​​de to amla hårbehandlinger beskrevet nedenfor, afhængigt af dine præferencer. Amlas hårmask er lidt rodet og tidskrævende, men giver gode resultater. Det er en stor speciel ocassion behandling. Håroliebehandlingen er let og hurtig og kan gøres en gang om ugen for at opretholde et sundt hår.

2.

Lav en hårmask ud af amla pulver, olivenolie og almindelig yoghurt. Bland to spiseskefulde amla pulver, en spiseskefuld hver af olivenolie og almindelig yoghurt for at lave en tynd pasta, og anvend på hovedbund og hår. Brug en badekåbe eller læg håret med saran wrap og lad behandlingen stå i en time. Vask det af i brusebadet med en mild shampoo.

3. Brug en hårolie, helst kokosolie, beriget med Amla som et forbruser. Masser hovedbunden med olien, og lad den stå som en over natten behandling. Vask hår om morgenen med en mild shampoo og undgå at bruge en balsam. Hårolie er konditioneret og tilføjer et ton skinne til hår.

4.

Spis amla til internt næring af hår og hud. Amla er en rig kilde til C-vitamin og polyphenoler og har mange sundhedsmæssige fordele. Den er tilgængelig i den frosne sektion af indiske købmandsforretninger. Brug det som om du vil bruge citron i forskellige retter, rist det i salater og kornretter eller brug det til bagning for at tilføje tartness til muffins. Alternativt, tag et amla-supplement.

5.

Behandl håret forsigtigt ved at undgå hårde kemiske behandlinger, shampoo og balsam. Ud over at tilføje amla til en kost, spis en velafbalanceret kost, der indeholder tilstrækkeligt protein og jern til at fodre hår udefra.

Tips og advarsler

< li> Pulveriseret amla og amla hårolie er tilgængelige i sundhedsforretninger eller indiske købmandsforretninger.
  • Amla hårolie er bedst, når kokosolie bruges som base.
  • Amla, også kendt som indisk stikkelsbær, er hemmeligheden for mange indiske kvinder, der er tykt, skinnende og sundt. En potent antioxidant og en vigtig sundhedsforyngelse, når den tages internt, er amla et populært ayurvedisk middel til mange sundhedsmæssige forhold. Amla er topisk anvendt, og er en fremragende hårforynger. En meget nærende urt forhindrer hovedbundsinfektioner, hårtab og for tidlig graying. Det tilføjer også glans og glans på håret på grund af dets astringerende natur. Lær mere om, hvordan du bruger amla til sundt hår her.