Sådan deltage Couture Fashion Week

 

1.

Få mere at vide om de kommende Couture Fashion Week datoer og steder. Tjek den nuværende liste over designere med international anerkendelse, som vil vise deres arbejde. Husk, at hver designer har sit eget usædvanlige twist på mode. Forvent at se en bred vifte af stilarter og typer af præsentationer.

2.

Bestem om du vil se de vigtigste samlinger af couture-kvinder og mænds tøj mandlige og kvindelige samlinger er ofte alternerende i løbet af dagen) eller om du foretrækker at deltage i specielle couture brude arrangementer. Endnu bedre, prøv at deltage i alle forestillingerne!

3.

Planlæg at afsætte flere dage til begivenhederne, så du kan deltage i flere shows. Udnyt gæstfriheds suiter, måltider og andre værdifulde netværksaktiviteter, der normalt holdes i forbindelse med showet.

4.

Lav ordninger for at deltage, hvis du ejer eller driver et eksklusivt boutique eller tjene som køber til en specialbutik. Hvis du opfylder kvalifikationerne, kan du ansøge om en invitation til nogle eller alle shows gennem Couture Fashion Week Website. Se linket i vores ressourcer sektion. Du kan muligvis deltage gratis.

5.

Anmod om en pressekendelse, hvis du arbejder for et medieudtag, der dækker high fashion og luksusprodukter. (Vær forberedt på at give eksempler på dit arbejde for at bevise, at dette er en passende begivenhed for at deltage.) Pressen kan også ofte deltage uden beregning.

6.

Tal med specifikke high-end designere, hvis tøj du køber eller vil udforske (eller til ejerne af butikker eller specialbutikker, hvor du handler) for at udtrykke din interesse for at se de nye linjer. Husk at nævne, om du har forbindelser med berømtheder eller flyt ind i indflydelsesrige cirkler. Disse faktorer kan gøre dig en ønskelig person til at have i publikum.

7.

Planlæg at klæde sig til lejligheden. De fleste deltagere bærer sofistikerede og fashionable tøj. Høje hæle er et must for kvinder. Bare husk at justere dit outfit afhængigt af den by, hvor arrangementet afholdes. (Black er altid et sikkert valg i New York, mens Palm Beach-modeller ofte foretrækker farve.)

8.

Ankomme tidligt for aktiviteterne. Nogle af designerne planlægger andre specielle arrangementer, såsom akrobatik, musikalske forestillinger og komedieskitser til publikum. Du vil også kunne se eksempler på nogle luksusprodukter og kunstværker, før forestillingen begynder. Du vil have mulighed for at samarbejde med andre deltagere.

Tips og advarsler

  • Køb dine billetter på forhånd. Nogle af de mere populære shows kan sælge hurtigt.
  • Hvis du elsker high fashion og international stil, overvej at deltage i Couture Fashion Week. Du kommer til at se nogle af de seneste kreationer fra top couture designere fra hele verdenens første hånd. Couture Fashion Week arrangementer afholdes flere gange om året i New York City, Palm Beach og en håndfuld andre steder. sjældent indblik i det globale luksus mode kredsløb du ikke vil savne.