Sådan fjerner du ar, der er naturligt hjemme

 

1.

Gnid kakaosmør i dit ar to eller tre gange om dagen. Kakaosmør giver fugt til din hud og kan medvirke til at helbrede gamle ar.

2.

Exfoliere dit ar dagligt med en loofah eller en eksfolierende børste. Eksfoliering kan bidrage til at reducere udseende af aret over tid ved at fjerne døde hudceller.

3. Brug E-vitamin til din fordel. Du kan enten tage E-vitamin-tilskud eller gnide E-vitamin i din ar. Aloe Vera er også nyttig til dette. Disse naturlige produkter kan bidrage til at fugtige din hud og reparere den beskadigede overflade.

4.

Citronsaft er blevet brugt som en hjælp i mange år for at lette huden. Det kan muligvis hjælpe med til at reducere forekomsten af ​​ar, der allerede er helet og / eller de der er ældre.

Tips og advarsler

  • Brug sollys på en daglig grundlag for at beskytte din hud og dit ar. Øget sol eksponering kan gøre arene værre værre over tid.
  • Kontakt en hudlæge efter et par måneder, hvis naturlige behandlinger ikke virker. Husk at det vil tage mindst en måned eller så at begynde at se resultater.
  • Scars kan ofte være grimme og forårsage smertefulde minder. Lær hvordan du reducerer udseende af arr naturligt uden dyre produkter eller kirurgi.