Sådan fjerner du semipermanent hårfarve fra dit hår

 

1. Hvis du vælger at bruge semi-permanent hårfarve i stedet for permanent, vil du heldigvis ikke sidde fast med farven længere end et par uger. Selvom de fleste semi-permanente hårfarve æsker angiver, at farven varer ti til tolv vasker, hvis du for nylig har fået perm eller på anden måde forarbejdet dit hår, kan det vare længere. Dette skyldes, at håret er porøst efter en kemisk behandling, der får hårstrengene til at gribe ind på farven. Hvis du brugte en semi-permanent hårfarve, der er meget mørkere end dit naturlige hår, kan virkningerne også vare længere.

2.

Hvilke muligheder har du, hvis du vil at fjerne halvvarig hårfarve hurtigt? Den mest konservative tilgang er at vaske dit hår oftere ved hjælp af en god afklarende shampoo. Selvom dette vil fremskynde processen med halvvarig fjernelse af farver, vil du stadig sidde fast med farven i en uge eller to. Hvis du vælger at prøve denne fremgangsmåde, skal du bruge en dyb konditioneringsbehandling efter hvert par shampooer siden hyppige vask kan tørre på dit hår. Hvis du gør varme oliebehandlinger mellem shampooer, hjælper det ikke kun med tørhed, men kan hjælpe dig med at fjerne den halvfaste hårfarve hurtigere.

p> Hvis du vil fjerne semi-permanent hårfarve hurtigt, er der specielt lavet produkter til at gøre dette, der arbejder med varierende grad af succes. Den bedste fremgangsmåde er at gå over til Sallys Beauty Supply-butik og bede dem om at anbefale en der er bedst til dit hår. Det er vigtigt at vælge et produkt formuleret til kun at fjerne halvfast hårfarve. Hvis du får et produkt, der fjerner alle typer hårfarve, herunder permanent hårfarve, vil det meget sandsynligt også lette dit hår.

4.

Du kan blive fristet til at bruge et produkt lavet af Loreal kaldet Colorzap Color Remover Kit. Selvom dette produkt fjerner halvvarig hårfarve, er den designet til at fjerne alle hårfarveprodukter, herunder permanente farvestoffer. Du kan ende med at lette dit hår såvel som beskadige det under fjernelsen. Dette er normalt ikke det bedste mulighed for halvvarig hårfarve. Stick med produkter, der er designet specielt til kun at fjerne halv-permanent farve.

5.

Husk at selvom du beslutter dig for ikke at gøre noget, vil du kun sidde fast med farven i flere uger. Lad være med at skade dit hår ved at bruge produkter designet til at fjerne permanent hårfarvning. Hvis du ikke kan leve med din nye hårfarve, bør en professionel hårfarve være i stand til at rette op på problemet.

Hårfarven så så smuk ud på billedet på boksen, men når du lægger det på dit hår, var resultaterne intet mindre end katastrofale. Hvis du er så heldig at have brugt et semi-permanent hår på dit hår, vil det normalt vaske ud efter ti til tolv shampooer, men det kan virke som en evighed, når du har den forkerte hårfarve. Er der mulighed for hurtigt og sikkert at fjerne semi-permanent hårfarve?