Sådan forstår du, om du skal gå til frisør med dårligt hår

 

1.

Lad os se det. De fleste frisører er ikke de bedste walking reklamer for deres talenter.

2.

Selvom de måske har har været stjernestudent på deres lokale skønhedskole, et eller andet sted undervejs, hvor de undlod at arbejde den samme magi på deres eget hårhår. Hvilket bringer spørgsmålet - Skal du gå til en frisør med dårligt hår?

3.

Når man overvejer dette afgørende spørgsmål, er det vigtigt at se på spørgsmålet fra flere perspektiver. For det første gjorde denne 'dårlige frisør' med den spiked pixie haircut og pink højdepunkter faktisk skåret sit eget hår eller gjorde en af ​​hendes kolleger salon kompisere gøre jobbet? Hvis sidstnævnte er tilfældet, kan der stadig være håb om, at hun kan gøre et helt acceptabelt job, der skærer dit hår. Med en sådan nem adgang til andre hårplejepersonale kan en frisør meget vel spørge en anden frisør om at skære håret, selv om hun tænkeligt har evnen til at gøre sig selv.

p> En anden mulighed er, at den potentielle frisør måske har fået hende temmelig ukonventionelle haircut som følge af at besøge et hår show. På disse begivenheder er det ikke ualmindeligt, at frisørerne tjener som marsvin til nye hårstykker, frisurer og farvelægninger. Hun har måske været generøs nok til at ofre sit eget hårhår til det gode af hårstyling. , kan du give hendes point for velvilje og mod. Der er også muligheden for, at en helt ny frisør har brug for nogen til at øve på, og denne slags sjæl var villig til at ofre hendes hår for at fremme uddannelsen af ​​en ny frisør. Bare sørg for at dit hår ikke kommer i hænderne på denne 'nye' stylist.

Det kan dog være rimeligt at give frisør med dårligt hår en chance for at skære dit hår, hvis hun virker kyndig og oprigtig. Tross alt synes antallet af frisører med dårligt hår at være højt, så der er ingen måde, de kunne alle være dårlige. Bare sørg for at du går gennem frisørbøgerne med hende og omhyggeligt peger på den type skære, du leder efter, så sørg for at undgå nogen hårklipp, der får dig til at ligne en teenager, der er gået Goth. God kommunikation er nøglen her.

En endelige peger, hvis du går ind i en frisør, og hver eneste frisør har en funky, forvrænget, hårklipp og du mærker kunderne er også løbe, gå ikke ud af salonen, før en af ​​den skumhårede frisør styrer sin saks i din retning. Du ønsker ikke at være en af ​​disse frisørs nyeste offer.

7.

Bundlinjen? Det er ikke urimeligt at give frisør med dårligt hår mulighed for at skære dit hår, men vær sikker på, at der er god kommunikation før hun henter de saks eller den flaske hårfarve eller du kan være den kunde, der går ud med dårligt hår. Og du vil ikke have det.

Skal du lade frisøren skære dit eget hår med den funky, spikede haircut? Find ud af, hvordan du håndterer dette problem.