Sådan genoprettes sort hår

 

1.

Vurder dit hår. Hvad var det, der forårsagede behovet for restaurering? Er dit hår overforarbejdet fra brug af relaxers eller farvebehandling? Er dit hår tørt, oplever du brud, ser du splittede ender, er det blødt og livløst? Tag fat i tilstanden på dine hårstrenge.

2.

Shampoo dit hår. Når du har bestemt dig for den aktuelle tilstand af dit hår, kan du bestemme præcis, hvilken type shampoo du har brug for. Hvis dit hår er sløvt og livløst, kan det opstå produktopbygning. Klarerende shampooer er gode til produktopbygning, fordi de er formuleret til at fjerne det overskydende olie, fedt, gel og / eller fugtighedscreme fra dit hår. For beskadiget hår vil du bruge en shampoo, der er formuleret til beskadiget hår. Endelig skal du bruge en fugtighedsbevarende shampoo for håret hår. /p>

3.

Brug en proteinbehandling. Kemiske processer og varmestyling nedbryder proteinbindingerne i håret, hvilket svækker hårakslen. Proteinbehandlinger styrker håret ved at belægge det med proteinet tabt gennem de processer, der har beskadiget det. Når man leder efter en proteinbehandling, vil man søge efter balsam, der angiver sine 'rekonstruktøregenskaber'. Læsning af ingredienserne er også gavnligt. Bare se efter 'protein', 'silke' eller 'silkeamino syrer 'i ingredienslisten.

4.

Condi tænd håret. Fortrinsvis en dyb-condition. Afroamerikansk hår trives på fugt, så du kan ikke gå galt med dette trin. Dyb condition vil helt sikkert genoprette den hårdt tiltrængte fugt, dit hår har brug for. Dyb conditionere bør opbevares på dit hår i 15 minutter, hvis du udsætter dit hår for at varme fra en hårtørrer eller 30-35 minutter uden udsættelse for varme.

5.

Trim beskadigelsen om nødvendigt. Hvis dine ender er splittet, slettet eller på anden måde beskadiget, bør du helt sikkert trim skaden i et forsøg på at genoprette dit hår. Hvis det beskadigede ikke er trimmet, vil det kun blive værre.

6.

Begræns den stilingsaktivitet, der har forårsaget dine problemer. Når du har shampooet, konditioneret og trimmet dine ender i et forsøg på at genoprette dit hår, er det vigtigt, at du forsøger dit bedste for at opretholde sin sundhed. Dette inkluderer at begrænse din varmestyling og være mere forsigtig, når du applicerer relaxere og farvebehandlinger. Du kan endda overveje at foregribe disse aktiviteter sammen.

7.

Vent på resultater. Dit hår vil ikke blive genoprettet natten over. Det tager tid

Har du over-behandlet dit sorte hår under din nyeste kemiske proces? Har du været ved at bruge din tørretumbler, krøllejern eller fladt jern? Chancerne er, at dit hår er blevet beskadiget, og du søger at genoprette den til sin tidligere tilstand. Afhængigt af hårets tilstand kan det godt lade sig gøre.