Sådan holder du brystfast og ungdommelig

 

1.

Den første hemmelighed for at opretholde fast og ungdommeligt bryst har at gøre med, hvordan du sover. Det er meget vigtigt, at du sover på ryggen eller siden for at lindre trykket fra dig bryst, så de ikke for tidligt falder.

2. Find en fugtintensiv balsam. Jeg foreslår shea smør eller E-vitamin, fordi de er gode til at opretholde elasticitet i huden omkring brystet, de absorberer godt og hjælper med at opretholde brystets ungdommelige udseende. De er også gode til følsom hud, så alle kan bruge den.

3.

For det tredje er kost og motion. Frugter som vandmelon og kiwi er rige på C-vitamin og hjælper med at fremme væksten i brystet.

4.

Den mest populære øvelse for at fastholde brystet er push-ups. Og de arbejder! Lay ud din yogamåtte og lav 4 reps på 10 push-ups mindst 3-4 gange om ugen. Dette er når du begynder at se den mere drastiske forandring.

5.

En anden stor øvelse for brystfasthed er at svømme! Hvem ville troede, at en favoritpassetid kunne Vær så hjælpsom med at opretholde dine brysteres ungdommelige udseende. Så kom ud til stranden eller din lokale pool og lav et par omgange.

Tips og advarsler

  • Et trick, som min mor lærte mig, anvender og masserer sesamfrøolie i brystet lige før sengen. Sørg for at bære en dejlig behagelig bh og vend tilbage til trin 1 for at få de bedste resultater.
  • Resultaterne kan variere fra person til person.
  • Sørg for at følge trinene nøje for at opnå maksimale resultater
  • Lad ikke tyngdekraften og alderen få det bedste af dig. Det er ikke ungdommens springvand, men hvis du følger disse tips nøje, garanterer jeg, at kvinder vil spørge: 'Hvad er din hemmelighed?'