Sådan klæder du til en formel lejlighed

 

1.

Kjole. Formelle kjoler i disse dage kan være gulvlængde, te længde, fuld, a-linje, lige, havfrue skåret, stropløs, spaghetti strapped og listen fortsætter. Næsten enhver form, eller farve vil fungere, men nøglen sørger for, at det vil fungere for din kropstype. Vær realistisk og erkend at alt ikke virker for alle.

2.

Sko. Strappy hells fungerer bedst til formelle lejligheder. Guld eller sølv klæder sig på noget outfit og vil fungere som en neutral for enhver farvekjole.

3.

Smykker. Diamanter og rhinestones er gode. Gå ikke overbord. Hvis du har på dramatiske øreringe, skal du have en mindre dramatisk halskæde. Hvis din halskæde er dramatisk, bære mindre dramatiske øreringe. Et armbånd vil tilføje et strejf af elegance og klasse til dit outfit.

4.

Hår. Igen er dette en personlig præference. Krøllet, lige eller endda trukket tilbage vil være elegant. Nøglen er, at den skal være pæn.

5.

Makeup. Jeg kan ikke stresse det nok, men mindre er mere. Naturlig makeup virker også om aftenen. Du kan være lidt mere dramatisk og fed til aften. Men medmindre du går på kostume parti, skal du holde dramatikken til et minimum. Afstå fra at gøre dig til at ligne en trækdronning.

6.

Pung. En fin lille koblingspose vil fungere godt til enhver formel lejlighed.

7.

Sidst men bestemt ikke mindst er tilliden. Lad være med at gå hjem uden det. Det kan gøre eller bryde et tøj.

Tips og advarsler

  • For enhver formel lejlighed, afstå fra at bære denim, spandex, støvler og alt for afslørende tøj. Dette kan sende dig over linjen fra klassisk til trashy!
  • Her er scenariet: Du får din mail og der er en invitation til en middagsdans. Derefter ser du den frygtede og forvirrende 'Formal Attire Required' noter nederst på invitationen. Hvordan kan du se rødt tæppe klar uden at ligne dig? Har du lagt alt tilbehør i dit skab?