Sådan køber du Home Tanning Beds

 

1.

Overvej din størrelse og størrelsen af ​​de andre mennesker, der vil bruge solbriller. Hjem solbriller kommer i forskellige størrelser. Hvis du har en person, der er over 6 meter høj, vil du ikke købe den mindste seng til rådighed.

2.

Undersøg de forskellige hjembruneovne, der er på markedet. Du bør ikke købe den billigste seng, da det måske ikke varer meget lang tid eller fungerer meget godt, men det er heller ikke nødvendigt at købe den dyreste solseng heller. Gør nogle undersøgelser for at se, hvad du skal kigge efter i et hjem tanning bed i overensstemmelse med dine behov.

3.

Tjek dit hjems strømforsyning og system for at se om det vil understøtte hjemmet. Sengene vil tage meget mere strøm end noget andet, du har plugget ind i dit hus. De kan ikke være tilsluttet en normal stikkontakt, da de vil blæse kredsløbet. Hvis du skal, skal du ansætte en elektriker for at komme til dit hus og tjekke dine stikkontakter og strømkilde for at se, hvad der skal gøres for solbadet til arbejde.

Match sengen til dine behov og dine familiebehov. Hvis du vil have en mørk solbrændthed, så er et lavt tanningsseng ikke en god mulighed for du. Køb rundt for at finde et hjembrune, der passer til dine behov, hvilket vil afhænge af, hvad du forventer, at dine resultater kommer fra sengen. Du bliver nødt til at shoppe rundt for forskellige hjembrune, der har forskellige pærestyrker og forskellige magtdrag.

Spørg din solbrændingssalon, hvor de har deres senge. Hvis du kan lide deres solseng, kan de måske henvise dig til det tempo, hvor de har dem, så du kan få det samme hjemme.

Tips og advarsler

  • Køb aldrig hjemlige solsenge uden at sammenligne shopping. gem mo ney køb shoppe rundt og vente på tilbud og kampagner på den solbriller du vil have.
  • Købe hjem solsenge bliver mere og mere populært. Der er hundredvis af forskellige modeller af hjembrune til rådighed. Så, hvordan ved du hvilken seng der vil være bedst for dig i dit hjem? Sådan kan du sikre dig, at du køber det rigtige hjem solbad til dig.