Sådan køber du høje hæle, der ikke skader

 

1.

Find en skohandel, der har et værktøj, der måler fodstørrelsen. Mål hver fod separat for at bestemme de rigtige mål for dine sko. Opdag de korrekte dimensioner og størrelser på hvert område af din fod. Brug disse målinger til at bestemme din korrekte skostørrelse.

2.

Kend dine fødder. Alle fødder er ikke skabt ens. Fordi alle sko ikke passer til alle typer fødder, skal du afgøre, om du har flade fødder, høje buer, smalle fødder eller brede fødder. Undersøg de høje hæle i øjeblikket i dit skab, der er smertefri. Brug disse sko til at vurdere den type sko, der passer bedst til din fod. Din skostørrelse kan variere med vægttab og vægtforøgelse. Overvåg din skostørrelse til ændringer i bredde og længde.

3.

Køb kun høje hæle om eftermiddagen. Fødder har tendens til at svulme hele dagen. Hvis du køber et par høje hæle om morgenen, er chancerne for, at de ikke passer perfekt til dine fødder kl. 3:00.

4. Brug kun skind solede sko. Menneskefremstillede såler er fjendens fjende. Syntetiske såler er ikke bøjelige. Når du går i høje hæle, har du brug for sko, der støber på dine fødder og ikke kæmper mod dem. Soler lavet af plast fremstillet giver ikke, når du går. For at afgøre, om dine høje hæle har lavet soler, skal du vende over bunden af ​​sko og læse sålen. Fabrikanten er forpligtet til at afsløre, om skoene er lavet af læder eller syntetiske materialer.

5.

Højhælede stiletter er næsten altid ledsaget af en spidset tå. Denne lovovertræder er kendt for at forårsage smerte og angst over for veteranhælbearbejdere. Gå op en halv størrelse, når du bærer vinklet sko, så tæerne får lidt plads til at trække vejret.

Tips og advarsler

  • Når man prøver på sko, gå rundt i butikken ikke kun på gulvtæppet, men også på en hård overflade.
  • Alternativ høje hæle og lejligheder hver anden dag for at variere stress på dine fødder.
  • Køb sko med støtte, når du køber smertefri høje hæle. Muldyr vil trætte fødderne hurtigere end pumper eller sko med stropper.
  • Hvis skoene gør dine fødder i butikken, strækker de ikke lettet din smerte.
  • Kvinder er i en stille krig mellem deres fødder og højhælede sko. I stedet for at forlade vores kærlighedsaffære med stilettos og strappy sandaler, oplever vi smerte og ubehag for skønhedens skyld. Men at finde et par høje hæle, der ikke gør ondt i dine fødder, er ikke så kompliceret, som du tror. Påfør disse fem fod-elskede tip til din næste skoutflugt, og frigør dine fødder fra slaveri af svære høje hæle.