Sådan laver du lotion med bivoks og lanolin

 

Basic Body Lotion

1.

Mål 2 1/2 ounces bivoks, 4 ounces lanolin, 2/3 kop mineralolie, 3/4 kop vand og 1 tsk. af Borax.

2.

Smelt bivoks og lanolin helt med olien i en dobbeltkedel. I stedet for en dobbeltkedel kan du placere en ovnssikker skål inde i en anden ovnssikker skål, der er fyldt med vand. Placer de to retter i en ovn, der er forvarmet til 150 grader Fahrenheit. Lad ikke vandet komme ind i bivoks og lanolinblandingen.

3.

Opvarm Borax og vand i en gryde, indtil den er helt opløst. Kombiner bivoks og lanolinblandingen med Borax og vandblandingen, omrør kontinuerligt. En hvid creme vil danne. Lad denne lotion afkøle og derefter overføre den til lufttætte beholdere med låg.

Lotion med holdbarhed

1.

Mål en kop Aloe Vera gel, en tsk. lanolin, en tsk. vitamin E olie, 1/3 kop kokosnødolie, 1/2 ounce bivoks, 3/4 kop mandelolie og 1/2 tsk lavendel olie eller din æteriske æteriske olie til duft.

2.

Bland Aloegel, Lanolin og E-vitaminolie i en skål og sæt til side. Sæt kokosolie og bivoks i en mikrobølge-sikker skål og opvarm højt i 30 sekunder. Gentag denne proces i fem sekunder, indtil voksen smelter helt. Bland mandelolie og kokosolie ind i bivoksblandingen.

3.

Men aloeolie, lanolin og vitamin E olieblanding i en blender. Bland på lav hastighed og langsomt hæld i olie- og voksblandingen. Når alting blandes, begynder blandingen at blive hvid. Når det når en cremeagtig konsistens, skal du slukke for blenderen. Tilsæt duftende olie og lav en hurtig blanding. Overfør lotionen til glasburer med låg, mens den stadig er varm.

Lanolin Hånd Creme

1.

Forbered 3 ss hver af lanolin, destilleret vand, heksehasel og revet bivoks. Du skal også have klar 1/2 kop mandelolie og 1/8 tsk borax.

2.

Lanolin, bivoks og mandelolie i en ovnskål sæt den indenfor en større ovnfast skål fyldt med vand og læg den i ovnen forvarmet til 150F, indtil ingredienserne er fuldstændigt smeltet. Lad ikke vandet komme ind i lanolin og bivoksblandingen. I en kasserolle blandes hekseskallen, boraxpulveret og destilleret vand. Opvarm dette til kogepunkt og fjern fra flamme.

3.

Bland Boraxblandingen langsomt i lanolin og bivoks. Rør kontinuerligt indtil emulgeret og blandet. Når det er køligt, overfør håndcreme til glasburer.

Bivoks er et biprodukt af honningfremstillingsprocessen. De kvindelige biavlere gør denne voks til at forsegle bikiniens ender, når den er fyldt og klar til modning. Bivoks bruges i cremer, lotioner og balsamer, binder dem og giver dem krop og en vidunderlig honning duft. Lanolin er et andet naturprodukt. Denne olielignende voks fås fra uldens får og hjælper med til at gøre din hud blød. Du kan bruge disse to naturlige ingredienser til at lave dine egne lotioner hjemme.