Sådan måles din bra størrelse

 

1.

Brug målebåndet til at måle din krop lige under dine bryster.

2.

Brug målingen i inches, tilføj 4 tommer til måling Så hvis det måler 29 inches, så vil din båndstørrelse til bh være 33 Med denne sag skal du rinde nummeret op til nærmeste båndstørrelse, hvilket ville være en 34.

3 .

Mål omkring den største størrelse af dine bryster, mens du har en bh på. Du må ikke trække målebåndet for stramt, men det er målingen af ​​kopens størrelse.

4.

Træk båndstørrelsen ud af koppens størrelse. Så hvis din kopstørrelse var 37 tommer og din båndstørrelse var 34, ville du komme op med 3.

5.

For hver tommers forskel mellem kopens størrelse og båndstørrelse, vil du gå op en bh-kop. Så 1 tommer ville svare til en A-kop, 2 tommer ville svare til en B-kop, 3 tommer ville svare til en D-kop osv. Hvis der ikke er nogen forskel, skal du have en AA eller en næsten A cup.

Tips og advarsler

  • Sørg for at måle dig selv, når du har en forandring i din krop. Dette inkluderer graviditet, vægttab eller gevinst eller lige når det har været flere år siden du blev monteret til en bh.
  • Op til 80\% af kvinden har den forkerte bh størrelse. Dette kan føre ikke kun til en kvinde, der ikke ser hendes bedste ud, men også på sundhedsmæssige problemer. En uhyggelig bh kan forårsage rygproblemer og brystproblemer i en kvinde. Sådan kan du måle din egen bh størrelse for at sikre, at du har den rigtige størrelse