Sådan praktiserer du Defensive Shopping

 

1.

Lad lommebogen stå i bilen. Dette lyder måske skørt, men lægge lommebogen i din handskeboks og lås din bil. Hvis du ser noget, der er så vigtigt for dig at købe, så vundet du ikke at gå i bil for at få midlerne til at betale for det. Den lange tur til parkeringspladsen kan også hjælpe dig med at tænke på, om du virkelig har brug for, hvad du vil købe, eller om du bare skal videresende købet.

2.

Fortæl sælgeren du ikke er klar til at købe foran. Det er fristende at lad sælger fortsætte med noget om noget, men hvis du fortæller hende, så snart du går ind i butikken, at du ikke er interesseret i at købe noget i dag, vil hun være mindre tilbøjelig til at give dig det hårde salg og gå videre til mere lovende perspektiver.

3.

Hold din kredit hjemme. Hvis du ved, at du vil købe noget specifikt, vil mange gange sælgerne tilbyde dig en forbedret version eller en særlig tilføjelse . Men hvis du kun bringer en vis sum penge sammen med dig og forlader kreditkortene i hjemmet, kan du ikke købe disse tilføjelser, og hvis du virkelig vil have dem, kan du altid gå tilbage. < /p>

4.

Vis dine kvitteringer. Hvis alt andet fejler og du ender med at købe noget, som du virkelig fortryder, skal du ikke være bange for at bringe den tilbage.

Tips og advarsler

  • Selvom nogle af disse trin kan føle sig lidt ubehageligt i starten, ved at justere dem kan du spare mange penge og også få dig til at føle dig som mere en autoriseret shopper.
  • Lad os sige, at du går ud for en lat shoppingtur til indkøbscenteret. Du har ikke til hensigt at købe noget, du vil bare komme ud af huset og gå rundt. Du går nonchalantly ind i en skoforretning, hvor en sælger spørger, hvilken størrelse du har på dig. Det virker som et uskyldigt nok spørgsmål, så du svarer. Næsten snart sidder du i en stol omgivet af syv forskellige par sko, alt ud af dit budget, og den samme sælger spørger allerede, hvilke to par du tager hjem i dag. Det er en meget stressende situation. Men hvis du kan ændre din indkøbsadfærd, er der et par ting, du kan gøre for at undgå at blive sat i en højtryks købssituation som dette scenario.