Sådan slippe af med acne med en 25 cent facial

 

1.

Smør et æg i en lille skål, adskiller æggeblommen fra æggehviden. Hold æggeblommen, men du behøver ikke ægget til ansigtsfladen.

2.

Våd dit ansigt vil få en lille mængde varmt vand. Påfør den rå æggeblomme til dit ansigt i et tyndt lag.

3.

Vent 15-20 minutter eller indtil ansigtsmasken er tør. Når det er tørt, kan du enten skille masken fra dit ansigt, eller du kan vaske det af dit ansigt. Uanset hvilken du vælger, vil du sørge for at skylle dit ansigt efterfølgende med varmt vand. Pat tør.

4.

Følg dit ansigt med en oliefri fugtighedscreme. Din hud skal føle sig frisk og blød. Æggeblomme indeholder vitamin A, hvilket betyder, at det er effektivt at helbrede ansigtsflader.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruge honning til at have det samme effekt, selv om næringsstoffer i æggeblommer gør dem til et bedre valg for ansigts- og ansigtsmasker.
  • Husk ikke at overdrive det med din hudpleje regime. Hold det nemt, ellers risikerer du at udsætte din hud for mange produkter, som kan være modproduktiv.
  • Et dårligt tilfælde af acne kan være nok til at ødelægge dit sociale liv. Lær hvordan man reducerer udseendet af acne med en ansigtsbehandling, der koster mindre end et kvart!