Sådan whiten tænder for mindre end $ 5

 

1.

Mange mennesker ved ikke, at hovedbestanddelen i whiteningprodukter er hyrogenperoxid. Det er alt, hvad du behøver. Du behøver ikke stå op med dyre behandlinger. Bare gå til dit lokale apotek og køb en flaske hydrogenperoxid. Det løber normalt omkring en dollar. (Nu er det ikke overkommeligt?)

I de næste to uger tager du en slurk af hydrogenperoxid og suger den rundt i din mund i 30 sekunder hver dag. (Dont svælge det) Du vil begynde at se resultaterne efter omkring en uge.

3. Efter to uger kan du bare tage din tandbørste og suge den i en kop hydrogenperoxid i et øjeblik, så du kan børste dine tænder som normalt.Du kan gøre det hver anden dag eller endda en gang om ugen.

4. Hvis dine tænder begynder at blive gule igen, Gentag derefter trin 2. For at forhindre kaffe farvning eller bare farvning fra hverdagen, bør du ofte tænde tænderne. Efter at have drukket kaffe, hvis det ikke er en ulejlighed, skyll vand rundt i munden for at forhindre kaffen i at sætte på tænderne.

Tips og advarsler

  • Dette er en nem og enkel løsning på gule tænder. Whitening strips kan koste $25 dollars, og besøg hos din tandlæge kan ende med at koste dig hundredvis af dollars. I denne økonomi er det bedre og lettere at få en flaske hydrogenperoxid for en dollar og opnå de samme resultater! Jeg håber du finder denne artikel nyttig!
  • I disse dage, mange mennesker anser kaffe et must om morgenen. Nogle af kaffens virkninger er ikke så glamourøse. Jeg mener, kom nu! Hvem vil have grimme brune tænder? Dette enkle trick vil udsmykke virkningerne af din kop joe og hemmeligheden med hvidtænder!