Sort amerikanske hestehale frisurer

  Hestehale er en klassisk frisure for unge og gamle. Sorte amerikanere kan skabe et nyt spin på den tidløse klassiker med et slankt, sofistikeret udseende eller en moderne, funky stil. Med lidt indsats og fantasi kan du ændre en simpel hestehale til et helt nyt udseende. Tilføj hårstykker til ekstra drama. De er tilgængelige i forskellige teksturer, farver og stilarter og er fremstillet af enten syntetiske fibre eller menneskehår.

Lav ponytails

Lav ponytails samlet i bunden af ​​halsen skaber et professionelt og sofistikeret udseende. Denne stil fungerer godt til kontoret eller en upscale begivenhed. For at skabe en fyldig hestehale skal du tilføje et syntetisk eller menneskeligt hårstykke.

Hestehestehale

Ved at have en hestehale mod hovedets krone skabes en mere ubekymret stil. Syntetisk hår kan tilføjes til hestehale for at skabe et fyldigere udseende, men ofte kan denne type hårstykke ikke krølles. Hvis du foretrækker et krøllet udseende, skal du bruge et hårstykke lavet af ægte menneskehår.

Hestehale med Bang

Brug pandehår med hestehale til at ramme dit ansigt eller skjule en langstrakt pande. Prøv bangs med en række hestehale stilarter. Off-centered bangs skabe et sexet og eksotisk udseende med enten en lav hestehale eller en mod kronen på dit hoved. En straight bang er perfekt med hestehale stilarter enten i bunden af ​​nakken eller drapering af en skulder.

Sculpted Updo

En skulpturel updo er et smart, men formelt twist på den klassiske hestehale. Omhyggeligt arrangere stilen med krøller, bølger eller sløjfer ved hjælp af dit ægte hår eller et hårstykke. Denne stil er perfekt til en særlig lejlighed som et bryllup eller prom.

Sedu Updo

Da de fleste sorte amerikanere har naturligt krøllet, tykt hår, giver en super-lige sedu updo et elegant spin på den klassiske hestehale. Hvis dit hår er naturligt krøllet, kan det tage mere varme og tålmodighed at rette den ud, men de bedste sedujern kan håndtere næsten enhver form for hår. Du kan også tilføje slanke, lige hårstykker til at ramme dit ansigt.

Boller

Lav en bolle fra en simpel hestehale til en slank hårstil. Brug hårstykker til at lave en bolle, hvis du ikke har nok hår i slutningen af ​​din hestehale. For at tilføje mere drama, drej bolle i kreative knuder eller lav bolle med en række fletninger.

Kliphestehale

Clip ponytails giver en nem måde at ændre din frisure på. Øg dit naturlige hår i en høj eller lav bolle og dækk den med et menneske eller syntetisk hårstykke, der er fastgjort med et bananklip. Klip til sorte kvinder kan købes krøllet eller lige, hvilket gør det nemt at matche dit eget hår.

Kam og String

Kam og snor ponytails har en lille kam fastgjort til syntetisk eller menneskeligt hår for at holde hestehale på plads. En snor er fastgjort og strammet, når hestehale er på plads.

Klip og streng

Klips og snor ponytails har syntetisk eller menneskehår fastgjort til et lille hårnet. Et aftageligt klips sikrer hestehale på plads. En lænke strammer hestehale og klipet fjernes. Denne type hestehale kan bruges til naturligt krøllede eller lige stilarter.