Syning af BH-indsatser

 

1.

Bestem den ønskede størrelse og form for din bh-indsats. Brystindsatser kan variere fra en lille push up pad til en let og behagelig fuld protese. Den grundlæggende konstruktion af alle bh-indsatser er ret ens og kan kun udføres med kun minimale grundlæggende syvkvalifikationer.

2.

Vælg den rigtige bh. Mens du muligvis kan bruge de samme bh-indsatser til forskellige bh'er, gør dem til at passe til en favorit bh ideel. Du skal bestemme størrelsen på baggrund af hvor meget polstring du har til hensigt at indsætte til din bh, men mere end en kopstørrelse vil typisk se lidt kunstig ud. Til push-up puder, vælg en bøjle bh med høje sider. Undgå demi cup stilarter. Hvis du laver en fuld brystform, skal du vælge en fuld dækningsbøjle, helst med en støbt kop til det mest naturlige resultat.

3.

Saml dine materialer. Vælg bløde og absorberende materialer, da bh-indsatsen sidder imod din hud. Bomuldstrik er ideel, men flannel vil også fungere. Mindre bh-indlæg kan fyldes med tynde og stabile lag af quiltbatting, men større eller brystformer vil have brug for ikke-klumpende polyesterfibre. Du kan tilsætte dukkepiller til dette, hvis det ønskes.

4.

Lav et simpelt mønster. Push up pads er typisk en langstrakt oval med spidsede ender. Brug din valgte bh til at bestemme passende længde og bredde. En simpel brystform kan være lavet af to cirkler, den ene dartede med en trekantet pil. Forsøg at finde den form, som bedst passer til din bh og krop. Hvis du kun laver en brystform, sigter du på at skabe en form, der passer til den støbte kopebro, du har valgt og passer til dit andet bryst.

5.

Sy eventuelle dart, så Sy de vigtigste stykker højre sider sammen, hvis du bruger stuffing. Hvis du planlægger at bruge quiltbatting, stak nogle få tynde lag og sy som en med en af ​​stofstykkerne. Efterlad en åbning til drejning. Drej dine bh-indlæg højre ud og prøv. Tilføj fyld, hvis det ønskes, eller skift pasformen til dine behov. Sy lukkede åbningen med hånden. Håndvask for at forhindre klump og klump.

Brystindsatser kan tilføjes en ujævn byste, forbedre din bustline i en top- eller aftenkjole og endda give dig selvtillid. At lave din egen er en nem og billig løsning, uanset om du har brug for simple push-up puder eller noget mere vigtigt at tilføje størrelse og løfte til din buste. Du har måske de materialer, du har brug for hjemme allerede.