Tips til køb Shapewear

  Hvis du ikke er på markedet for plastikkirurgi, vil shapewear hjælpe dig med at se slankere og målrette problemområder under tøj. Shapewear er blevet mere og mere populært i det sidste årti eller deromkring, og med så mange stilarter og sorter, der er tilgængelige, kan det være en udfordring til at vælge, hvad der passer bedst til dine behov. Den strammeste pasform dikterer ikke nødvendigvis den bedste pasform, og den overordnede komfort er nøglen.

Fokusområder

Shapewear tilbyder støtte til stort set alle dele af kroppen. Kontrolstøvsstøtter, strømpebukser eller trusser fokuserer på maven, lårene og bagsiden, mens midterlårskropene fokuserer på hele midsektionen og lårområdet. Bodysuits dækker fra bh linje til lige forbi knæet. Camis eller shapewear bras er fokuseret på ryg og talje, mens hel eller halv glid er mere fokuseret på maven og bagsiden. Uanset hvad du vælger, skal du altid se på tøj, der løfter, fladder og former overalt.

Målinger

At blive monteret til shapewear kan være lige så vigtigt som at blive monteret til en bh. Faktisk, med noget shapewear, der går over brysterne, spiller bh størrelse en afgørende rolle for at finde den bedst mulige pasform. Kend din undertøjsstørrelse, hvis du køber hofte-, talje- og bageste shapewear-beklædning. Størrelsen kan variere fra mærke til mærke, så det er din bedste chance at spørge en sælger til at hjælpe dig.

Kontrolniveauer

Der er tre niveauer af kontrol for shapewear: lys, medium og fast. Lyset er mere til daglig kontrol og beskytter mod en synlig trussellinje. Medium giver illusionen om at være mere tonet og reducerer uønsket 'jiggle'. Firmaet er det stærkeste niveau, med evnen til at reducere tommer Husk at det er vigtigere at føle sig godt tilpas i din shapewear end at presse din krop ind i noget, der er for lille.Disse kontrolmuligheder giver mulighed for større frihed i den henseende.

Farver

I de fleste tilfælde skal du købe shapewear i en farve tættest på din hudtone. Hvid shapewear forsvinder ikke under hvide tøj, men skiller sig faktisk ud. Du bør dog vælge sort shapewear til at bære under sorte kjoler.

Sømme og stof

Når du prøver på shapewear tøj, skal du kontrollere sømme for overskydende masse. Dyrere shapewear har tendens til at være fremstillet af silke letvægtsmateriale og har derfor færre sømproblemer. Men hvis du planlægger at bære beklædningsgenstanden med en bomuldskjole, kan silkeagtig eller siddemateriale klæbe ubehageligt og ikke være det bedste valg.