Brasilianske hårforlængelsesteknikker

 

Typer af hår

Virgin brasiliansk hår - Dette hår er ikke blevet behandlet eller behandlet. Det er naturligt skinnende med en lille bølge. Det anbefales, at alle processer som straightening eller dying udføres efter at din stylist har vedhæftet udvidelserne. Håret kaldes nogle gange knipselhår, fordi kniplerne er ensrette (i en retning). Dette minimerer tangles, slibning og frizzing.

Remy / Temple Hair - Dette er nogle af de mest eftertragtede hår. Det kommer fra Indien og kaldes tempelhår, fordi det kommer fra unge mænd og kvinder, der barberer deres hår som en del af deres hinduistiske tro. Tempelhår er også kniplingshår. Den kommer kun i to farver - mørkbrun og sort. Men som jomfruhår kan det farves og forarbejdes efter at det er blevet fastgjort til klientens hår.

Mængden af ​​håret er nødvendigt, varierer. For et mere naturligt udseende, brug ca. 7 ounces. For et mere fuldstændigt udseende, brug 8 og 12 ounces.

Teknikker

Den brasilianske hårforlængelse er en næsten vægtløs applikation, der minimerer udslip. Først vaskes håret og tørres. Ingen balsam, pomader, mousses, hårgeler eller olier bør tilsættes til håret. Disse produkter vil glatte hårseksen. Kutiklen skal være åben for at lette klientens hårbinding til forlængelseshåret. Håret er opdelt i kvart-tommer sektioner. Udvidelseshåret er fastgjort til klientens hår ved hjælp af elastikbånd, der er farvet for at matche klientens hår. Processen tager cirka tre til fire timer at fuldføre.

Hvor lang forlænger forlængelsen sidste?

Med regelmæssige justeringer, Europæiske teksturerede hårforlængelser kan vare fra seks til 12 måneder. På afrikansk tekstureret hår afhænger tiden af, hvor hurtigt håret vokser, og hvor ofte den nye vækst skal retoucheres.

Fjernelse af udvidelser

Fjernelse af forlængelserne skal udføres af en autoriseret stylist. Disse elastikbånd kan trække og beskadige håret, hvis det ikke fjernes korrekt. Hårforlængelser er en hurtig måde at tilføje mere længde og volumen til hår. Stylister søger konstant nye måder at anvende forlængelser på håret. Den brasilianske hårforlængelsesmetode er den nyeste teknik. Processen indebærer vedhæftning af forlængelseshår til klientens hår ved hjælp af små elastikbånd. De brasilianske hårforlængelser varer længere og er mindre skadelige end andre metoder. Processen er hurtigt ved at blive den mest praktiserede teknik til udvidelser.