Frisurer til den modne

  I dag er den modne, ældre kvinde ikke nødt til at begrænse sig til 'gamle' stilarter i disse dage. Hun kan indarbejde styling funktioner, hun aldrig tænkt på at bruge før, hun kan blødgøre områder af hendes ansigt begynder at vise sin alder, og hun kan bære håret i en kort, stilfuld cut. Mens hun overvejer sine muligheder, skal hun også beslutte, om hun ønsker at lade hendes hår grågøre naturligt eller dække det grå med blødere farver.

Steer Clear of Styles Oprettet for Teens

Den modne kvinde (over 40 år) skal se efter en frisyre, der ikke er 'ung' for hendes ansigt. Mens nogle frisurer virker godt på begge generationer af kvinder, er nogle tydelige for den yngre kvinde. Hvis en ældre kvinde forsøger at indarbejde en sådan stil, vandt hun 't lykkes i sit mål om at se ungdommelig.Som en kvinde aldres, ændrer hendes hår tekstur. Hvor hendes hår var enten en fin eller normal tekstur, finder hun det groft. Hun udvikler også rynker rundt om øjnene og på panden, hvilket gør det nødvendigt at finde en stil, der hjælper med at minimere deres udseende.

Tilføj Bangs eller en Fringe

Du behøver ikke at afregne et hårklipp, der ikke gør 't fladere dit udseende. Din stylist kan bruge fjerning og fringing teknikker, der hjælper med at minimere de linjer, der udvikler sig på dit ansigt. Hvis du aldrig har brugt en frynse eller pande på panden, skal du tænke på at bede din stylist om at hjælpe dig med at finde en stil, der passer til dit ansigt og livsstil, mens det også virker for at skjule tegn på aldring.

< Br />
Spørg om lag omkring dit ansigt, så du kan bruge dit hår til enten at blødgøre linjerne eller gemme dem helt. Husk at bruge lag til at blødgøre din frisure kan give dig et mere ungdommeligt udseende, men en alvorlig stil med lille blødgøring kan tilføje år til dit udseende.

Short Cuts

Når du indtaster dine 40'er eller 50'er, kan du vælge en kortere stil, f.eks. en stakket bob, længere foran og kortere på bagsiden. Denne opdaterede bob indeholder sidevandede bragter, der giver dig mulighed for at dække eventuelle mindre rynker, der udvikler sig på panden. Langere tråde på siderne af dit ansigt camouflerer enhver kæbeblødgøring, skriver smukke frisurer.


Du kan også klippe dit hår kortere og bede om teksturering, især hvis dit hår er naturligt bølget. Når du forlader stil forvirret, du opretholder din ungdommelighed uden at gøre din stil til at se for ung.


Hvis du vælger at skære dit lange hår kortere, kan du bede stylisten om at klippe dit hår i en lagdelt bob, som giver dig mulighed for at skjule tegn på aldring.Hvis du foretrækker, kan du klippe dit hår til en mere traditionel bob du kan feje dem til siden.