Friszy Hair Cure

 

Koldt vand

Når der skylles hår, kan koldt vand hjælpe med at bekæmpe frizzies. Koldt vand vil medvirke til at glatte håret i stykker og låse dem på plads. Skyl med det koldeste vand, du kan stå. Varmt vand kan være meget tørre og kan tørre håret af håret, hvilket gør kruset hår til at blive værre. Varmen fra en hårtørrer vil have samme effekt. Hvis du skal blæse tørt, brug en lav indstilling og træk håret ned med en stor, rund børste, da den tørrer. Dette vil glatte ud i håret.

Dyb condition

En creme balsam er det bedste valg til kruset hår . Oliebaserede balsamidler kan forværre tilstanden. Lad kondensatoren stå i 15 til 20 minutter, mens du lægger hovedet i et varmt håndklæde. Fugtigheden fra balsamiet vil trænge ind i håret og lade det blødt og skinnende. Et andet konditiontrick er at blande lige dele af æg, mayonnaise og olivenolie sammen og anvende på håret. Efterlad håret i 30 minutter og skyll helt. Derefter shampoo og tilstand som sædvanlig. Dette vil efterlade håret skinnende og glat.

Pomade

Pomade er en glimrende måde at løse håret på. Find pomade på de fleste store stormagasiner, eller køb La Bella Wax Pomade til Shine Hair online (se Ressourcer). Pomade har æteriske olier, der tilføjer fugt til hår. Det er ikke fedtet og modstandsdygtigt over for fugtighed. Shampoo og tilstand hår og derefter anvende pomade direkte til vådt hår, fordeler jævnt. Lad håret lufttørre for glat, silkeagtigt hår. Friszyet hår kan være forårsaget af manglende hydrering. Det kan være resultatet af kemisk behandlet eller overforarbejdet hår. Krøllet hår er også tilbøjelig til at være kruset. 'Cuticle' refererer til det ydre lag af gennemsigtige, overlappende, beskyttende skallignende celler på hvert hår, som beskytter hårets indre struktur. Hårkutiklet af lige hår ligger fladt, mens håret i håret i håret udbreder sig. Nøglen til at løse frizziness er at glatte ned i naglen, hvilket kan opnås på mange forskellige måder.