Hjem Remedies for hårfarve

 

Hot Oil Behandlinger og Shampoo

Når dit hår viser sig en skygge, der er mørkere end du havde forventet, snarere end at forsøge at farve dit hår en anden gang, bringe hjem en hot-oil behandling og en ekstra flaske shampoo. Du bør normalt ikke vaske hårfarve i 24 timer efter et farvestof for at bevare farven. For at tone farven ned, skal du dog vaske dit hår med en klarende shampoo så hurtigt som muligt. Skyl og gentag et par gange for at fortsætte at tone det ned, så brug en hot-oil behandling. Den varme olie beskytter dit hår, gør det vanskeligere for hårfarven at binde sig til dit hår og gør farven falme.

Når hårfarven er helt forkert

Nogle gange vil den farve du troede du ville have, ikke være det, du ønskede. To hurtige løsninger giver dig mulighed for at farve dit hår igen inden for kort tid.

Den første er at kombinere en lille mængde blegemiddel creme eller opløsning med shampoo og vask dit hår med det så hurtigt som muligt efter farve dit hår. Dette er især effektivt på lysere hår. Pas på at ikke bruge meget blegemiddel eller forlade opløsningen dit hår i meget lang tid, da det kan beskadige dit hår og også tage nogen farve ud.

Den anden, mindre skadelige mulighed er at bruge en farvekorrigeringsløsning fra din lokale skønhedshandel. Disse løsninger, der kaldes farvekorrektorer eller removers, vil tage alt farvestoffet ud af dit hår uden at blegge din naturlige farve.

Ændring af hårfarvefarve

Nogle gange, når du farve dit hår, bemærker du senere en brassy farvetone efter flere vaskninger eller en grøn farve til blondt hår efter svømning i en klorbassin. Løsningen på begge problemer er enkel: Tilsæt juice af en halv citron til din regelmæssige shampoo. Citronsaften vil vaske den uønskede farve væk uden at skade dit hår. En risiko for at farve dit hår er, at det ikke vil vise sig som du forventer. Hvis din hårfarve ikke passer helt overens med det, der var på kassen, skal du ikke straks løbe ud og farve dit hår igen. Et par hjemmet retsmidler kan hjælpe med at løse dine hårfarve woes.