Hjem Remedy Skønhed Tips til hår

 

Tørt hår

Tørt hår kan se kedeligt ud og flyve væk. For at hjælpe med at opnå skinnende, sundt hår, så prøv at massere hovedbunden med mandelolie og efterlade den natten over. Et håndklæde kan placeres over puden for at beskytte det mod olien. Shampoo håret som normalt om morgenen. Jojobaolie findes i mange hårprodukter af en grund. Det er en fremragende fugtighedscreme for hud og hår og har endda bakterielle egenskaber. Tør hovedbund og tørt hår går hånd i hånd. Jojobaolie absorberes let af hovedbunden og håret. Varm forsigtigt nok jojobaolie til at belægge hårets længde i en skål over varmt vand. Påfør det hele hårets længde. Wrap håret rundt om hovedet og dæksel med en plastbruserhætte. Sæt hovedet i et håndklæde eller sidd i solen for varme. Vask som normalt efter en time.

Normalt hår

Normalt hår kan virke som om det ikke behøver nogen hjælp, men det gør det. Hjem retsmidler er overflod for at holde det i smukke tilstand. For at få fordelene ved jojobaolie uden olieholdig stemning, tilsæt to spiseskefulde af det til en flaske almindelig shampoo og ryste for at blande godt. Puree en frisk agurk og læg den på håret i 15 minutter før shampooing til glans. Tilsæt en skylning af hvid eddike efter shampooing lejlighedsvis for at fjerne rester fra hårplejeprodukter.

Fedtet hår

Fedtet hår har overskydende olie, der skal fjernes uden at skade håret selv. Prøv at pureeing en gulerod og belæg håret med det. Lad det sidde i 15 minutter, før du vasker håret. Bland 1 tsk aloe vera juice, 1 spiseskefuld citronsaft og 1 kop shampoo. Brug dette til at shampoo regelmæssigt. Brug en sur skylning efter shampooing, såsom 2 spsk hvid eddike til 1 kop vand. Alternativt er et andet hjemmehjælpemiddel til smukt hår en skylning af fortyndet te. Tanninsyren i te vil hjælpe med at skære olien. Folk bruger en masse penge på at købe kommercielt producerede hårplejeprodukter. Der er store ganger på apotek og supermarkeder. Mange forstår ikke, at du kan lave dine egne hårplejeprodukter og spare en masse penge. Home remedier bruger naturlige ingredienser, mens kommercielle produkter ofte bruger ingredienser fra den petrokemiske industri. Resultaterne vil være ens eller bedre end kommercielt forberedt Produkter.