Hvor lang tid tager det at få en tan i en tanning seng?

 

Tanning Bedens kvalitet

Solseng er ikke skabt ens. Kvaliteten af ​​en garvning påvirker garvningstid. Alle solsenge har maksimal tid, som fører brugeren til den maksimale tid, han kan bruge liggende i solbrændingen. Den sædvanlige maksimale tid er 10 til 20 minutter. I almindelig standard er jo kortere den tid du får lov til at blive i en solbadning, jo mere magtfulde sengen.

Hudton eller hudkompleksion

Din solbrændingstid afhænger af din naturlige hudfarve. Sammenlignet med mørke skinnede personer må fair-skinnede mennesker forkorte mængden af ​​tid i en solbadning. Lighter-skinnede mennesker vil have brug for flere kortere sessioner, da de vil undgå risikoen for solskoldning. På den anden side har en mørkere hudfarve kan opnå en mærkbar solbrændthed i kun en session.

Genetik

Nogle mennesker bruner hurtigere og lettere end andre. Hvis du altid har fået en solbrunning i solen, kan du forvente at solbrænde hurtigt i en garvning seng. Den tid det tager for dig at tan fortæller noget om dine gener. Begræns din solbrændingssession til en session om dagen eller hver anden dag, indtil du har opnået den solbrune du vil have. Når din basbrun er etableret, kan dine sessioner være ugentlige.

Solbrændinger og sprøjter

Solbrændinger og sprayer fremskynder garvningstiden og giver beskyttelse mod solbrændingsbelysningen. Nogle solbrændingsprodukter har specielle formler, som stimulerer melaninpigmentdannelsen i huden, mens andre udglatter resultater. Brug solbrændinger eller cremer før du går ind en tanning bed kan hjælpe dig med at opnå en basbrun i 4 til 6 minutter.

Tips til hurtigere solbrænding

For at opnå en hurtigere solbrænding i en solbad, forberede du på dine solbrændinger. Da død hud er sværere at brune eksfolierer med kropsskruber natten før. For en jævn solbrænding skal du barbere dine ben, inden du ligger i solbrændingen. Når du bruger solbrændinger og cremer, skal du lægge produktet på hele kroppen for at undgå ujævne solstråleresultater.