Hvordan Age Gracefully

 

1.

Favn din modenhed. Giv op på ideen om at du skal være som dagens ungdom. Du kan se godt ud, når du klæder dig i den korte nederdel, eller de stramme jeans kan få din bund til at se godt ud, eller du tror at hip hop får dig til at se sej men ... når du ser dig selv gennem andres øjne, kan du synes at være en ældre person forsøger at holde fast på sin ungdom.

2.

Undersøg dit hår. Find en stil, der ser smigrende ud til dig, og som passer til din livsstil. Har du stadig den frisure du havde i gymnasiet eller college? Det kan være tid til at gøre det til noget, der passer til den mere modne dig. At farve dit hår er et spørgsmål om valg, men husk at det ikke ser godt ud, hvis det ser ud som om du har farvet det!

3.

Husk, når du påklæder eller pleje dig selv, at du bliver mere grasiøs, hvis du gør det godt. Sløvende tøj kan være godt til tider, du har brug for komfort, men tag dig selv op ofte. Selvom du ikke går ud på offentligheden, vil din ægtefælle sætte pris på det. gælder for dit hår, negle og kropshygiejne. God praksis er vigtig hver dag. Intet gør at en person virker ældre end dårlig personlig pleje.

4.

Overvej alle de ting, der er gamle folk plejede at gøre det kørte dig en mur. Som den ældre person, lad dig ikke gentage disse handlinger. Hang på din tålmodighed og kærlighed til livet. De ser godt ud på dig, uanset hvor gammel du er. Faktisk er jo mere kærlig og tålmodig du er, jo yngre kan du synes for andre.

Aldring er en kendsgerning i livet. Hvis vi ikke gør det, dør vi. Bare fordi vi skal blive gamle, betyder det ikke, at vi ikke kan klare det godt. Lad os ikke tænke på at du skal være ung til smuk eller levende. Et par forslag kan hjælpe dig med at blive grasiøs.