Hvordan laver øjne op: Store og lyse øjeteknikker

 

1.

Et af de vigtigste skridt til god makeup er god hud. Selv når du har perfekt hud, skal du forbedre den med fundamentet. Foundation er også lettere for dig at anvende øjenmakeup og vil gøre hele udseendet mere naturligt. Det er endnu vigtigere, at huden producerer olie hele dagen og smeder øjnene op.

2.

Vælg en meget lys og naturlig farve øjenskygge; en farve fra den brune serie er det bedste valg her. Vælg en farve, der ligger tæt på din hudton og giver en meget subtil effekt.

3. Brug et hvidt øjenliner; det vil forstørre dine øjne. I modsætning til den almindelige overbevisning vil sorte øjenlinjer faktisk få dine øjne til at se mindre ud, og tung sort makeup får dig til at se meget unaturligt.

4.

Fremhæv de indre hjørner af dine øjne med en glittende hvidt eller lystfarvet pulver.

5. Og glem ikke at anvende flere jakker mascara til at tykke og krølle dine øjenvipper.

6. Store øjne udgør ikke nok til at fremhæve dine øjne, øjenbryn er vigtige for virkelig at gøre dine øjne pop. Plukk dine øjenbryn for en god form og mørk dem, hvis de ikke er mørke nok.

7.

En regel om gode øjne udgør: Overbelast ikke alle funktioner på din funktion. Fokus på kun en. Hvis du har bestemt dig for at dine øjne skal dukke op, skal du ikke bruge meget læbestift. Prøv at gå naturligt på dine læber, så det overordnede udseende er meget naturligt og poleret.

Eyes make up er den vigtigste del, der definerer hele udseendet. Det er også den funktion, at det modsatte køn mærker øjeblikkeligt, når du møder dig for første gang. Fordi vi er mennesker, er der visse typer øjne der udgør, der tiltrækker os naturligt. Kvinder med store, lyse øjne med meget lange vipper har en tendens til at tiltrække det modsatte køn nemt. Så det er altid vigtigt for os at lære de bedste teknikker for at få øjnene til at skille sig ud.