Hvordan man forstår alternativer til farvning af dine øjenvipper

 

1.

Har du overvejet at dø dine øjenvipper? For nylig har der været en stigning i antallet af kvinder, især teenagere, der farve deres øjenvipper. Ikke kun er øjenvipperfarver bruges til at ændre farven på øjenvipper, men hårfarver anvendes til øjenvipper på trods af strenge advarsler på beholderne, der gør selv om farvestoffer, der er lavet specielt til øjenvipper, kan forårsage alvorlige allergiske reaktioner, infektioner og endda blindhed. Døende dine øjenvipper må ikke tages let og sandsynligvis bør undgås, selvom de udføres af en autoriseret professionel.

p> 2. Hvorfor vælger kvinder at farve deres øjenvipper? Nogle gange efter en ændring i hårfarven, især når håret er mørkgjort, vises øjenvipper for bleg. Den naturlige tendens er at mørke øjenvipper og øjenbryn for at matche den nye, mørkere hårfarve. Selv om dette kan lyde godt i teorien, er risiciene for synet og synet ikke de potentielle fordele værd. Derudover skal du gentage processen over tid, hvilket øger risikoen for øjenskade, især hvis du er hjemme. Den gode nyhed er, at der er alternativer til at dø dine øjenvipper, der kan give dig udseendet af mørkere øjenvipper uden brug af usikre hår og øjenvipper farvestoffer.

3.

Alternativ til at dø dine øjenvipper: Brug en langvarig mascara.

Der er en helt ny race af mascaraer derude, der er designet til at vare op til flere dage. Disse mascaraer kan give dine øjenvipper den mørkere farve, du søger uden behov for hyppige genanvendelser. Desuden kommer de i en række nuancer og er meget billige. Tag en tur til dit lokale apotek eller kosmetiske tæller og se hvad og vælg en skygge, der passer til din nye hårfarve.

4.

Alternativ til at døde dine øjenvipper: Brug en øjenvipper.

Du kan i høj grad forbedre se på dine øjenvipper og øjne ved at bruge en øjenvipper krølle kombineret med en mørk mascara.Dette kan virkelig åbne op og fremhæve dine øjne. Brug først øjenvipper krøllet til at give en lille bøjning til dine vipper og derefter anvende flere strøer mascara i en nuance, der 's en eller to nuancer dybere end din hårfarve. Dette vil fremhæve dine øjne bedre end farvestof uden risici.

5.

Alternativt til at dø dine øjenvipper: Brug en mørk eyeliner på dine øvre og nedre låg.
< br /> Ved at anvende en mørk eyeliner omhyggeligt på dine øvre og nedre låg efterfulgt af mascara, vil du tilføje øjeblikkelig drama og dybde til dine øjne. Hvis dit hår er mørkt, skal du vælge en eyeliner i en mørk brun eller trækul skygge. , sort vil være for hård, medmindre dit hår er jet sort. Den enkle handling at forene dine låg efterfulgt af anvendelse af mascara vil give illusionen af ​​mørke, tykke vipper.

6.

Alternativ til at døde dine øjenvipper: Brug falske vipper til særlige lejligheder.

Hvis dine øjenvipper er meget sparsomme og lyse farver, kan du overveje at bruge falske øjenvipper til særlige funktioner som fester for at tilføje drama til dine øjne. Disse kan være vanskelige at anvende og endnu vanskeligere at få et naturligt udseende, men de kan virkelig føje effekt til ellers svage øjenvipper.

Farvning dine øjenvipper kan være en risikabel virksomhed. Her er nogle alternativer til øjenvipper farvning.