Hvordan man klæder sig til en formel te

 

1.

Bekræft først te'en. Selv om det normalt er noteret på invitationen, skal du ringe til værten og spørge, om hun forventer det fulde formelle påklædning, herunder hvide handsker og en hat.

Bemærk venligst begivenhed, som f.eks. placering og tid, som også kan medvirke til at skelne den passende garderobe. For eksempel, hvis teen bliver holdt på en festlokal, vil du sandsynligvis holde sig til kjolekoden nærmere, end du ville, hvis den var udenfor hos en persons hjem.

3.

Find den ideelle kjole til arrangementet. En god kjole til en formel te er ikke cocktail eller formelle i naturen, men er faktisk en sundress. Sundressen kan variere i farve og stil, men bør ikke være kortere end knælængde. Kig på kædeklippet forsigtigt, da det ikke skal vise spaltning eller være for stramt. A-line-stilarter og lyse farver fungerer normalt bedst. Undgå også sort.

4.

Afhængigt af tidspunktet på dagen kan et sjal være passende. Du kan springe over dette tilbehør, hvis te er før kl. 18.00, selv om de fleste holdes i løbet af sent på morgenen eller eftermiddagen.

5.

Hvide handsker er også en del af den formelle teklæde. I stedet for fuld satinhandsker er net eller hæklede par mest passende. Uanset hvilket stof du vælger, er en handske, der går ud over håndleddet, ikke et formelt teklæde og er meget modløs. Sørg derfor for at holde dem i håndleddet.

6.

Vælg en hat til lejligheden, hvis værten siger, at det forventes. Selvom det er formelt teklæde, kan din særlige sociale cirkel måske ikke respektere dette aspekt. En hat kan udsmykkes i naturen, men undgå rå halm så meget som muligt. -brede hatte er normaliteten.

Mens en værtinde er valgfri, kan den aldrig skade. Bringer din vært en kasse med forskellige specialteger eller endda kaffe, der passer til fakturere perfekt.

Især i syd eller på militærbaser er den formelle te's handling meget levende og gør den til debut som regel i løbet af forårs- og sommermånederne. Da få etikettebøger stadig adresserer denne traditionelle favorit, følg disse tips om, hvordan man klæder til lejligheden.