Hvordan man klæder som Bella fra Twilight

 

1.

Læs bøgerne! Hvis du ikke har læst historierne, er det nu tid. Brug en højttaler, der er praktisk eller en pen og et papir for at bemærke omtale af Bella 's personlige stil, specifikke tøjstykker og beskrivelser, som lejlighedsvis designer outfit pressede på hende af Alice.

2.

Se på dit hår. Bella har meget langt mørkt hår, der krøller, når det er vådt. Afhængigt af hvor meget du vil ligne hende, kan du vokse dit hår ud, farve det mørkt og krølle det hver dag. Hvis du ikke kan blive mørk , flydende låse, kan du vælge en naturlig og feminin frisure, der kræver lidt i vejen for styling. Du får bonuspoint, hvis det er lang nok til at kaste ind i en hestehale, når behovet opstår.

3.

Gør let på makeup. Alice, og hendes hud er altid beskrevet som 'klar og fejlfri.' Fokus på at gøre din hud det bedste, det kan være med den rigtige rensemiddel og fugtighedscreme. Prøv kun at lave en lille læbestil og rødme og spring over det tunge fundament og øjenmakeup.

4.

For dine garderobeskabe, se efter tilfældige stykker. Specifikke ting, du måske vil se efter, er den dybe blå bluse Bella, der bærer til middag med Edward, den lange khaki nederdel, som hun bærer for at møde Cullens for første gang, og lacy kjole og stilethælene Alice gør Bella slid til prom. Bella er fantastisk, når hun klæder sig, fordi hun normalt ikke gør sig selv og bære fancy tøj. Kontrasten mellem hendes normale selv og hendes klædt selv tilføjer til, hvor smukt hun ser.

5.

Vær ikke bange for at være afslappet. Under Edwards nighttidsbesøg i Twilight bærer Bella gamle sweats og en t-shirt med huller. Det er okay ikke at være klædt til næserne hele tiden, og en, der virkelig bryr sig om dig, vil se din skønhed, uanset hvad du har på dig!

Tips og advarsler

  • Vær dig selv. Bella er altid tro mod sin egen følelse af stil, bortset fra de sjældne lejligheder, når Alice kjoler hende.
  • Værdsat dine fejl. Bella 's læbe er lidt for fuld, måske tror du, at din næse er for tynd, men det ser faktisk ud til at være elegant og aristokratisk. Dine fejl giver dig den enestående person, du er!
  • Bliv så besat med ligner Bella at du ofrer din egen følelse af stil. Måske er du en Alice, eller en Rosalie eller en René. Find din egen stil og udtrykk det, og tag bare en peger her og der fra Bella.
  • Historien om Edward og Bella i Stephenie Meyers Twilight Saga har fanget mange kvinders hjerter. Du kan klæde dig som Bella og måske finde en 'Edward', der værdsætter din subtile og diskret skønhed.