Hvordan man låner håndtasker

 

1.

Spørg nogle af dine venner, hvis de har punge, de ikke bærer lige nu. Tilbyde at handle nogle af dine tasker med dem til at sødte handlen. Uanset hvor meget du måske ikke kan lide, hvad de har at byde på, prøv det i en uges alligevel og se om det passer dig.

2.

Gå videre til taske, lån eller stjæle (se ressourcer). Denne hjemmeside, men ikke gratis, giver dig mulighed for at prøve nye stilarter.

3.

Mens du stadig er på hjemmesiden, skal du klikke på knappen 'Tilmeld nu'. Mens du skal betale for at låne en taske, er medlemskab gratis.

4.

Indtast dit fornavn og efternavn på det formular, der vises. Giv dig selv et brugernavn og en adgangskode, og tryk på 'Næste'.

5.

Følg vejledningen for at afslutte oprettelsen af ​​din profil. Når du er færdig, kan du logge på og tjekke nogen af ​​poserne til at låne. Udlejning er tilgængelig på ugentlig eller månedlig basis.

Hvis du føler dig uinspireret af dine nuværende håndtasker og ikke har penge til at købe en anden, er låntagning en god måde at give dig selv en midlertidig makeover eller prøve et nyt look, før du investerer i en anden taske. Hvis du vil prøve ud en designer taske til en særlig lejlighed uden at sætte dine finanser i fare, kan lån kun være din billet. Læs videre for enkle måder at ændre dit udseende uden at bryde banken.