Hvordan man laver manchetarmbånd

 

1.

Se lækker i læder. Find en læderstrimmel så bred som du vil, og længe nok til at passe rundt om håndleddet med et par centimeter overlapning. Du kan bruge stykker læder fra gamle tøj, sko og jakker, eller købe nogle på håndværkstilbehør eller stofbutikker. Fastgør enderne ved at køre et snap gennem læderet eller et stykke velcro-fastgørelsesanordning. Smykke med lim på pyntegummier eller pinde med pinde.

2.

Tinker med tin og andre metaller. Plademetal er et tyndt, nemt materiale at arbejde med, så længe du sørger for at dække skarpe kanter, inden du bærer. Skær en plade af metalplade så bredt som du ønsker, og længe nok til at passe over dit håndled. Langsomt bøj metalet med tænger, indtil det passer smukt men komfortabelt rundt om dit håndled. Filer om kantene og dækker kanterne med en tætningsmaskine eller tykt epoxy, så de ikke længere er skarpe. Maling, pletter eller lim på udsmykninger. Andre metaller kan anvendes på samme måde.

3.

Brug træ. Find en tyk gren, der er bredere end dit håndled og skær et stykke til den bredde, du kan lide. Såg væk den indvendige del af grenen og efterlad kun det ydre lag til dit manchetarmbånd. Sand, pletter og pryder som ønsket.

4.

Perfekt dit look med plastik. Få en plastikflaske om bredden af ​​din arm og skær den med et par saks. Fil ned langs kanterne. Smykke med limede perler, charme eller maling til dit hjerte indhold.

5.

Gå til gummi. Brug en strimmel af gummi skåret fra et gammelt dæk, skosål eller hvor som helst ellers kan du finde en, følg de samme trin som du gjorde for lædermanchetten for at skabe et slående smykke.

Tips og advarsler

  • Smarte trinketter til brug på manchetarmbånd omfatter mønter, fjer, ædelstene, flade klipper eller diverse affald du kan finde på gaden.
  • Brug samme trin som lædermanchet, kan du bruge forskellige materialer som fløjl, corduroy, burlap, vinyl eller noget andet, du vil have cuffed rundt om dit håndled.
  • Glem ikke at skure dit smykke æske til brudstykker af smykker, der kan bruges til at pryde dig nye manchetarmbånd.
  • Du er glad i udkig efter de dristige armbånds armbånd, og du ønsker, at du havde snesevis af dem, der passer til alle dine outfit. Nu kan du og uden at bruge et bundt på dem. Du kan lave manchetarmbånd ud af en række forskellige materialer og i forskellige stilarter. De vil være så sjovt, nemt og billigt at lave, du kan lave fem til hver outfit, hvis du ønsker det.