Hvordan man laver tøj med plastikposer

 

1.

Bestem hvilken type taske du gerne vil bruge. Plastposer kommer i mange forskellige former, størrelser og farver. Hvis du allerede har en ide om det outfit, du forsøger at oprette, skal du beslutte, hvilken farve du synes om at være. Dette vil hjælpe dig med at indsnævre din plastpose valg. Desuden overveje strømmen af ​​outfit. Vil du have det på en bestemt måde, at kun en stor plastpose vil tillade? Eller vil du have en indviklet vævning, der kan være lettere at opnå med små poser?

2. Når du har besluttet dig for poserne at bruge, bør du bestemme hvordan man monterer tøjet. En toga kan nemt laves ved at skære hjørnet af bunden (forseglet ende) af en hvid skraldespose, sætte dit hoved gennem den ene ende af posen og binde det andet hjørne i en knude. En rørplade kan laves ved at binde til små indkøbsposer sammen, placere den knude i midten af ​​brystet og indpakke resten af ​​posen rundt på ryggen og derefter binde en anden knude.

3.

Tøj fremstillet med plastikposer behøver ikke meget i vejen for dekorative udsmykninger. Hvis du vil tilføje lidt noget til at polere ud af dit stykke, kan du bruge bånd til at skjule forekomster og knapper til maskering af bånd. Ved brug af bånd kan en limpistol eller håndsting fastgør båndet ordentligt. Det samme vil fungere for knapper.

4.

Plastposerne selv kan bruges på en mere kompleks måde for at tilføje d u0026 # xE9; cor. Skær en indkøbspose i strimler og væv strimlerne sammen og skab et stort rektangel. Afslut toppen og bunden af ​​rektanglet ved at folde ned kanten og lime den ned. Læg siderne med hængende stykker af plastikstrimlerne. Sæt firkanten rundt om din torso og bind strimlerne sammen i ryggen. Viola, en plastikpose bustier!

Tips og advarsler

  • Kreativitet, forsøg og fejl er nøglen. Vær ikke bange for at prøve noget anderledes!
  • Limpistoler gør ondt, når de bliver varme. Pas på!
  • I disse dage med tegneserie, sci-fi og anime konventioner søger flere mennesker end nogensinde efter nye måder at udvikle kostumer som deres yndlingspersoner. Nogle gange er selv regelmæssigt daglig slitage improviseret for at muliggøre en mere individualistisk tilgang til dressing. Der er ingen lettere eller mere original måde at vise din individualitet på en af ​​disse konventioner end ved at bruge plastposer til at skabe dit tøj.